Real venea la Sevilla după trei înfrângeri consecutive în toate competițiile. Echipa lui Zidane ar putea eliminată din UEFA Champions League chiar din faza grupelor după eșecul din deplasare de la Șahtior Donetsk.
Nu e de mirare astfel că deja se vorbește în presă despre o eventuală demitere a lui Zinedine Zidane. Pochettino este cel mai vehiculat nume ca antrenor, însă francezul era conștient că o victorie la Sevilla i-ar aduce un respiro necesar.
Cu toate acestea, deși Real a controlat mare parte din prima repriză și a fost aproape să profite de câteva intervenții stângace ale portarului gazdelor, echipa lui Zidane nu și-a creat nicio ocazie cu adevărat mare, Benzema fiind total absent pentru primele 45 de minute.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Sevilla - Real Madrid 0-1. Vinicius l-a salvat pe Zidane

Repriza secundă a început cu totul diferit, dar nu neapărat cum și-ar fi dorit madrilenii. Cei de la Sevilla au avut posesia și începuseră să fie stâpâni pe joc. Cu toate acestea, Real a fost cea care a lovit decisiv.
În minutul 56, Real a deschis scorul contrar cursului jocului, însă. Benzema a trimis o pasă excelentă pe flanc către Mendy, francezul a centrat excelent iar Vincius a finalizat exact, profitând în același timp de lipsa de siguranță a lui Bono, portarul celor de la Sevilla.
Deși gazdele au revenit în control după golul gazdelor, în cele din urmă Sevilla nu a reușit să marcheze și pierde al doilea meci la rând, după înfrângerea 0-4 cu Chelsea din UEFA Champions League. De cealaltă parte, Real câștigă în sfârșit și ajunge la 20 de puncte și urcă pe locul trei în clasament.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59