Real Madrid s-a calificat în sferturile Champions League pentru prima dată după 3 sezoane, dar fanii "los blancos" au și alte motive de bucurie. Există tot mai multe semnale că Erling Haaland va deveni jucătorul Realului în următoarea perioadă de mercato, iar norvegianul a amplificat și el zvonurile prin intermediul unui gest extrem de sugestiv făcut aseară în mediul on-line.
Atacantul Borussiei Dortmund a dat "like" la 2 postări de pe Instagram, în care Sergio Ramos și Vinicius Jr. sărbătoreau golurile marcate în partida cu Atalanta. Toată presa spaniolă a interpretat acest gest al lui Haaland ca un semn clar că norvegianul se gândește tot mai mult că va ajunge la Real Madrid în viitorul apropiat.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos a rupt tăcerea, după ce a fost lăsat în afara lotului Spaniei pentru CM din Qatar
14/11/2022 LA 16:19
Totuși, Real Madrid va avea concurență serioasă pentru cel mai în vogă fotbalist al momentului. Manchester United, Manchester City sau Chelsea sunt și ele interesate de Haaland, dar în cursă se înscrie și Barcelona, despre care presa catalană a scris că a pus la cale un plan special pentru realizarea acestui transfer.

Haaland, transferul ideal pentru Real Madrid, crede Sergio Ramos

Deși îl vede pe Mbappe urmașul lui Ronaldo și Messi, Sergio Ramos crede că ar fi mult mai logic pentru Real să încerce transferul lui Haaland. Ar fi o tranzacție mult mai ieftină, iar fotbalistul ar oferi garanții că ofensiva blanco marchează la foc automat. În acest sezon, Real are cea mai slabă medie de goluri din ultimii 14 ani, iar Benzema are nevoie de ajutor în atac.
"Având în vedere circumstanțele, cred că ar fi mult mai ușor să îl transferăm pe Haaland. Dar cel care are șansele cele mai mari să fie urmașul lui Cristiano, Messi sau Neymar este Mbappe. Însă, dacă ne raportăm la situația de față, cu aceste probleme financiare pe care le au cluburile, e mult mai dificil să ajungi la un numitor comun pentru transferul lui Kylian. Așa că nu cred că ar fi deloc o idee rea ca Real Madrid să își întărească atacul cu un număr "9" ca Haaland. Are o foame de goluri incredibilă, vrea să câștige trofee. Ne-ar oferi ceva ce nu avem, e un vârf de talie, care marchează meci de meci. Ar aduce un plus fantastic pentru echipă. Și Kylian ar aduce același plus, evident, dar cred că e mult mai simplu să îl aduci pe Erling", a spus Sergio Ramos, potrivit as.com.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul Spaniei pentru Mondial! Reacția promptă a unui star de la PSG
11/11/2022 LA 12:41
Cupa Mondială FIFA
Carlo Ancelotti știe cine e jucătorul care nu trebuie să lipsească din lotul Spaniei pentru Mondial
03/11/2022 LA 16:07