Într-un meci în care s-au întâlnit primele două clasate, nou promovata Granada s-a prezentat cu un buget de 18 ori mai mic decât al adversarilor și cu un prim „11” în care au jucat opt jucători dintre cei care au evoluat și sezonul trecut în liga a doua. Granada a demonstrat însă că nu degeaba se afla pe locul doi și le-a făcut viața grea elevilor lui Zinedine Zidane.
Real a preluat conducerea rapid, chiar în minutul doi prin cine altcineva decât suspectul de serviciu Karim Benzema. Hazard i-a urmat exemplul printr-o execuție de o finețe caracteristică cu exteriorul în prelungirile primei reprize iar Modric părea să fi asigurat victoria printr-un șut imparabil în minutul 61. Din 3-0 s-a făcut însă 3-1 după ce Areola a gafat și a creat un penalty iar golul de 3-2 din minutul 77 a făcut-o pe Real să muncească pentru această victorie.
Liga
Condusă acasă cu 2-0 de Elche, Real Madrid s-a salvat și a egalat în prelungiri!
ACUM 11 ORE
„Nimeni nu poate spune că n-am luptat”, a declarat antrenorul Granadei, Diego Martinez. „N-avem nevoie să suferim așa acasă”, consideră Carvajal. Și ambii au dreptate. Real rămâne lider neînvins în La Liga, dar echipa lui Zidane arată o mare fragilitate defensivă și pare să nu reușească să închidă meciurile.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
ACUM 17 ORE
Liga
Ancelotti a răbufnit după meciul Realului din Cupa Regelui: "Trebuie să se trezească! E o prostie"
21/01/2022 LA 07:22