Belgia a jucat în Liga Națiunilor cu Danemarca și Islanda, iar selecționerul Roberto Martinez nu l-a folosit deloc pe unul dintre cei mai importanți jucători, Eden Hazard.
Potrivit Daily Mail, motivul e unul simplu: Hazard a luat proporții în vacanță și e departe de forma fizică necesară unui fotbalist profesionist.
Ca atare, Real Madrid va avea mari probleme să îl aducă pe fostul star al lui Chelsea la forma fizică optimă înainte de startul sezonului. Din fericire, Vinicius îl poate înlocui, însă problema de fond rămâne.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46

Hazard, încă o dovadă de lipsă de profesionalism, după transferul la Real Madrid

Mulți mizau pe dorința de revanșă a lui Hazard, după o stagiune dezastruoasă în plan persponal, chiar dacă echipa sa, Real Madrid, a luat titlul în La Liga.
În vara anului trecut, internaționalul belgian, care după mai mulți ani de tatonare a semnat într-un final pentru Real Madrid pentru 100 de milioane de euro în iunie, a ridicat îndoieli cu privire la pregătirea sa fizică în momentul în care s-a prezentat la antrenamentele Realului după pauza de vară.
"Este adevărat, nu pot să mint, când sunt în vacanță, sunt în vacanță", a recunoscut Hazard pentru revista belgiană Sport/Foot. El a încercat la momentul respectiv să minimizeze legătura dintre forma fizică și lipsa de randament, explicând că organismul său e obișnuit să piardă și să câștige kilograme foarte repede.
"Am pus pe mine cinci kilograme în vară. Sunt genul de om care pune greutate foarte repede, dar apoi o și pierd foarte repede. Când eram la Lille aveam 72 de kg, dar apoi am pus mușchi și am ajuns la 75 de kg. Într-o zi proastă pot să ajung la 77 de kg. În vară am ajuns la 80 kg, dar le-am pierdut apoi în 10 zile", mai afirma Hazard.
Rezultatul pentru Hazard a fost unul teribil. A pierdut startul de sezon, apoi 24 de alte partide, din cauza diferitelor accidentări. Unii specialiști au vorbit chiar despre o legătură directă între kilogramele în plus și predispoziția spre accidentări.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Fotbal
Real Madrid renunță la Hazard pentru un star de la Chelsea! Super-schimbul pregătit de "galactici"
27/12/2021 LA 15:01