Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hazard are șanse foarte mari să rateze El Clasico! Belgianul, în cârje la întâlnirea echipei

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/12/2019 la 13:15 GMT+2

Au mai rămas două săptămâni până la El Clasico, iar Zinedine Zidane se gândește deja la alcătuirea lotului pentru confruntarea de pe Camp Nou.

hazard lovit

Credit imagine: Getty Images

Hazard reprezintă principala îngrijorare a tehnicianului francez, după ce atacantul belgian s-a accidentat la meciul cu PSG din Champions League. Adus în această vară de la Chelsea în schimbul sumei de 100 milioane de euro, Hazard a suferit o accidentare la glezna piciorului drept în partida de pe Santiago Bernabeu, din etapa 5 a grupelor. Atacantul Realului a lipsit la ultimul meci din campionat, contra lui Alaves și se pare că va mai dura până își va reveni complet.
De curând, presa spaniolă a publicat o imagine cu superstarul belgian, alături de Thibaut Courtois. Portarul Realului l-a adus pe Hazard cu mașina la cina echipei pentru că atacantul nu putea să meargă. Potrivit jurnaliștilor de la Marca, se pare că Hazard încă nu poate să calce cu piciorul drept și s-a deplasat cu ajutorul cârjelor.
hazard lovit
Hazard merge în fiecare zi la centrul medical al clubului, dar se pare că procesul de recuperare s-a dovedit mult mai lent decât anticipau cei din conducerea Realului. Inițial, se vorbea despre o accidentare care îl va scoate din joc maximum 10 zile, dar belgianul este în continuare departe de revenirea completă.
Zidane a refuzat să ofere un răspuns concret când a fost întrebat despre refacerea lui Hazard pentru El Clasico, iar acum managerul madrilenilor se teme că belgianul poate lipsi până la finalul anului. Următorul meci al formației de pe Santiago Bernabeu va fi împotriva altei echipe din Catalunia, Espanyol. Partida este programată sâmbătă, de la ora 14:00, în etapa 16 din La Liga.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo