Hazard reprezintă principala îngrijorare a tehnicianului francez, după ce atacantul belgian s-a accidentat la meciul cu PSG din Champions League. Adus în această vară de la Chelsea în schimbul sumei de 100 milioane de euro, Hazard a suferit o accidentare la glezna piciorului drept în partida de pe Santiago Bernabeu, din etapa 5 a grupelor. Atacantul Realului a lipsit la ultimul meci din campionat, contra lui Alaves și se pare că va mai dura până își va reveni complet.
De curând, presa spaniolă a publicat o imagine cu superstarul belgian, alături de Thibaut Courtois. Portarul Realului l-a adus pe Hazard cu mașina la cina echipei pentru că atacantul nu putea să meargă. Potrivit jurnaliștilor de la Marca, se pare că Hazard încă nu poate să calce cu piciorul drept și s-a deplasat cu ajutorul cârjelor.
https://i.eurosport.com/2019/12/05/2730535.jpg
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46
Hazard merge în fiecare zi la centrul medical al clubului, dar se pare că procesul de recuperare s-a dovedit mult mai lent decât anticipau cei din conducerea Realului. Inițial, se vorbea despre o accidentare care îl va scoate din joc maximum 10 zile, dar belgianul este în continuare departe de revenirea completă.
Zidane a refuzat să ofere un răspuns concret când a fost întrebat despre refacerea lui Hazard pentru El Clasico, iar acum managerul madrilenilor se teme că belgianul poate lipsi până la finalul anului. Următorul meci al formației de pe Santiago Bernabeu va fi împotriva altei echipe din Catalunia, Espanyol. Partida este programată sâmbătă, de la ora 14:00, în etapa 16 din La Liga.
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Fotbal
Real Madrid renunță la Hazard pentru un star de la Chelsea! Super-schimbul pregătit de "galactici"
27/12/2021 LA 15:01