Eden Hazard a ajuns la Real Madrid în 2019, dar în cei aproape 2 ani pentrecuți în capitala Spaniei a fost departe de forma care l-a consacrat la Lille și apoi la Chelsea. O serie interminabilă de accidentări l-a ținut pe belgian mai tot timpul departe de teren, iar atunci când a jucat a făcut-o de cele mai multe ori sub așteptări.
Hazard a jucat doar 38 de meciuri în toate competițiile pentru Real Madrid, în multe dintre ele intrând din postura de rezervă și marcat doar 4 goluri, oferind și 7 pase decisive. Evident, accidentările numeroase sunt motivul acestor cifre slabe ale belgianului, dar Damian Duff, irlandezul care a câștigat 2 titluri în Premier League cu Chelsea, consideră că acestea au survenit ca urmare a lipsei de profesionalism.

Eden Hazard acuzat de lipsă de profesionalism

Fotbal
Situația incredibilă în care a ajuns Barcelona, după cedarea lui Griezmann
01/09/2021 LA 07:05
"Hazard are acum 30 de ani, este încrezător în driblingul său, în claritate, dar știm cu toții asta după această vârstă aceste atuuri scad. Hazard nu a fost niciodată un mare profesionist și nu a avut niciodată ambiția lui Messi și Cristiano Ronaldo. Dacă ar fi făcut-o, probabil că l-am cita împreună cu acei doi jucători de top.
Nu poți să mergi la Real Madrid pe 160 de milioane și să apari gras la antrenament. Ăsta nu este profesionalism. Nu-mi place să vorbesc despre jucători, dar el a avut 11 accidentări în ultimii 2 ani. Pentru a reveni după 11 accidentări trebuie să fi un profesionist de prim rang.", a declarat Duff, citat de Marca.
Zilele trecute, fostul agent al lui Hazard afirma că mutarea la Real Madrid a fost o mare eroare a belgianului, care ar fi putut deveni cel mai bun fotbalist din lume dacă ar fi ajuns la Barcelona.
Liga
Betis - Real Madrid 0-1. Victorie grea pentru gruparea blanco. Benzema, cel mai bun start de sezon
28/08/2021 LA 21:58
Serie A
Înlocuitor-surpriză pentru Cristiano Ronaldo! Un fotbalist important din LaLiga este alesul lui Juve
27/08/2021 LA 15:35