Eden Hazard a ajuns la Real Madrid în 2019, dar în cei aproape 2 ani pentrecuți în capitala Spaniei a fost departe de forma care l-a consacrat la Lille și apoi la Chelsea. O serie interminabilă de accidentări l-a ținut pe belgian mai tot timpul departe de teren, iar atunci când a jucat a făcut-o de cele mai multe ori sub așteptări.
Hazard a jucat doar 38 de meciuri în toate competițiile pentru Real Madrid, în multe dintre ele intrând din postura de rezervă și marcat doar 4 goluri, oferind și 7 pase decisive. Evident, accidentările numeroase sunt motivul acestor cifre slabe ale belgianului, dar Damian Duff, irlandezul care a câștigat 2 titluri în Premier League cu Chelsea, consideră că acestea au survenit ca urmare a lipsei de profesionalism.

Eden Hazard acuzat de lipsă de profesionalism

Liga
Eden Hazard rămâne la Real Madrid! Ancelotti a dezvăluit ce șanse va avea să joace constant
14/05/2022 LA 12:46
"Hazard are acum 30 de ani, este încrezător în driblingul său, în claritate, dar știm cu toții asta după această vârstă aceste atuuri scad. Hazard nu a fost niciodată un mare profesionist și nu a avut niciodată ambiția lui Messi și Cristiano Ronaldo. Dacă ar fi făcut-o, probabil că l-am cita împreună cu acei doi jucători de top.
Nu poți să mergi la Real Madrid pe 160 de milioane și să apari gras la antrenament. Ăsta nu este profesionalism. Nu-mi place să vorbesc despre jucători, dar el a avut 11 accidentări în ultimii 2 ani. Pentru a reveni după 11 accidentări trebuie să fi un profesionist de prim rang.", a declarat Duff, citat de Marca.
Zilele trecute, fostul agent al lui Hazard afirma că mutarea la Real Madrid a fost o mare eroare a belgianului, care ar fi putut deveni cel mai bun fotbalist din lume dacă ar fi ajuns la Barcelona.
Fotbal
Top 15 fotbaliști ale căror cote de piață au scăzut cel mai mult de la începutul acestui sezon
20/04/2022 LA 06:52
Fotbal
Destinație surprinzătoare pentru Eden Hazard. Belgianul are o ofertă emoționantă
09/04/2022 LA 05:11