Real Madrid nu a avut replică în fața lui Chelsea, iar londonezii s-au calificat fără mari emoții în finala Champions League. Întreaga echipă a madrilenilor a făcut un meci slab pe Stamford Bridge, însă Eden Hazard a fost mai mult decât mediocru.
Folosit ca titular, Hazard nu s-a remarcat deloc, iar prestația sa a fost aspru criticată de presa din Spania, care i-au acordat nota "0", lucru total inedit pentru un jucător de la Real Madrid.
Pe lângă jocul extrem de slab, belgianul i-a scos din sărite pe iberici și din cauza faptului că nu a părut deloc afectat de înfrângere, fiind surprins la finalul partidei râzând alături de foștii săi colegi de la Chelsea.
Liga
Hazard a refuzat o primă șansă de a pleca de la Real! Perez acceptase oferta de 40 de milioane de €
18/01/2022 LA 10:46
"Nu mai poate rămâne un minut la Real Madrid!", a declarat prezentatorul emisiunii El Chiringuito, una dintre cele mai cunoscute emisiuni dedicate fotbalului.
"Zidane a insistat cu încăpățânare să-l folosească titular și el l-a răsplătit cu o performanță lamentabilă. Potențialul ofensiv al lui Vinicius a fost sacrificat pentru a-i fi oferit lui Hazard spațiul necesar, dar el a oferit 1000 de pase înapoi. A încununat totul glumind cu foștii săi colegi de echipă de la Chelsea, cu un zâmbet care a fost ca un pumn în piept pentru toată suflarea madrilenă.", au tunat ziariștii de la AS.
"Imaginile cu el râzând cu jucătorii lui Chelsea sunt ceea ce i-a rănit cel mai mult pe suporterii lui Real Madrid, cu atât mai mult ciu cât oferise puține semne de viață pe teren în timpul jocului.", au notat și cei de la Marca.

Real Madrid, luată peste picior de rivali din cauza lui Hazard

Ca și cum suferința fanilor "los blancos" nu ar fi fost suficientă, fanii rivalelor "le-au răsucit cuțitul în rană" profitând de comportamentul lui Hazard.
Un jurnalist din Barcelona a postat pe Twitter o fotografie a celor de la Chelsea care sărbătoreau victoria în vestiar și a scris: "Tot ce lipsește este Hazard".
Nici fanii lui Atletico nu au putut să se abțină și au glumit pe seama celor de la Real: "Imaginați-vă că ați semnat un jucător vedetă, care era menit să-i facă pe toți să uite de Cristiano Ronaldo, dar el râde când echipa tocmai a fost eliminată din Liga Campionilor, asta după ce a petrecut tot sezonul accidentat. El este unul dintre ai noștri. De acum îl vom numi HahahaHazard."
Liga
Eden Hazard, tot mai nemulțumit de situația de la Real Madrid! Anunțul jurnaliștilor belgieni
17/01/2022 LA 14:11
Fotbal
Real Madrid renunță la Hazard pentru un star de la Chelsea! Super-schimbul pregătit de "galactici"
27/12/2021 LA 15:01