Transferat la Real în vară, Hazard a bifat numai 15 apariții pentru "galactici" din cauza unei accidentări suferite la gleznă. Belgianul se află în plin proces de recuperare la domiciliu și spune că se pregătește alături de fizioterapeutul său prin videoconferință.
"Mă aflu în Madrid și din ce aud la știri lucrurile sunt îngrozitoare. Eu și familia mea suntem norocoși că putem ieși în grădină, nu avem de ce să ne plângem. Continui recuperarea online, alături de fizioterapeutul meu. Am început munca în urmă cu 10 zile, urmez exerciții pentru întărirea gleznei.
Fac tot ce pot și cât îmi permite spațiul din casă. Nu îmi este teamă că aș putea contracta coronavirusul, ci de faptul că l-aș putea transmite altor persoane din jurul meu. Există oameni care nu au o imunitate foarte bună.", a povestit Hazard, pentru site-ul belgian RTBF.
Premier League
"Nu-mi venea să cred ce văd" Ce i-a spus antrenorul lui Van Dijk după primul antrenament la Celtic
12/04/2020 LA 15:47

Hazard: "Stau departe de chifle"

De când a ajuns pe Santiago Bernabeu, Hazard a fost adesea criticat din cauza kilogramelor pe care le are în plus. Jurnaliștii belgieni n-au uitat de povestea respectivă și l-au întrebat pe atacant despre regimul său din carantină. Haios din fire, Hazard a oferit o replică pe măsura așeptărilor:
"Pentru mine întotdeauna este complicat să respect regimul alimentar. Totuși, încerc să nu mănânc foarte mult. Și, mai ales, încerc să stau departe de sertarul cu chifle. Îl am mereu lângă mine, așa că nu îmi e ușor să-l evit.", a mai spus Hazard.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19