După o carieră impresionantă, vârful iberic a decis că e momentul să renunțe la cariera profesionistă. Una impresionantă, în care performanțele cele mai mari sunt legate, totuși, de Barcelona. În tricoul catalanilor a cucerit două titluri, o Cupă, două Supercupe, un trofeu Champions League, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al cluburilor.
În 2013, când se afla încă într-o formă excelentă, Villa a fost vândut de Barcelona la Atletico Madrid, după un presupus conflict cu Leo Messi, după cum susținea la acea vreme presa spaniolă.
Întrebat acum despre relația cu Messi, "El Guaje" a dat garanții că nu a existat nici măcar un moment în care relația dintre el și argentinian să fie deteriorată.
Liga Națiunilor UEFA
#VOCE Generația Euro 2016. Așteptări, bucurii și dezamăgiri. Ce mai fac acum jucătorii de atunci
ACUM 12 ORE
"Nu a existat vreo controversă cu Messi. Nu am avut vreodată probleme cu el, nu am discutat în contradictoriu, nu au fost conflicte între noi. De fapt, dacă stau bine să mă gândesc, nu m-am certat vreodată la modul serios cu vreun alt fotbalist, fie el coleg sau rival", a dezvăluit Villa pentru "El Transistor de Onda Cero".

Relația Villa - Messi. Ziariștii spanioli susțineau că nici nu își vorbesc

Ziariștii spanioli au scris intens în urmă cu 6-7 ani despre relația Messi-Villa, multe voci susținând chiar că cei doi se ignoră. Atât pe teren, unde tot mai puține pase se înregistrau între cei doi, dar și în viața privată, unde ar fi ajuns nici să nu se bage în seamă.
"Ce? Messi şi Villa nu-şi mai vorbesc? Ciudat, pentru că zilele trecute i-am văzut jucând cărţi împreună", spunea președintele de atunci, Sandro Rosell, încercând să calmeze spiritele.
Ligue 1
Messi a marcat o dublă cu Honduras, dar a lămurit și o problemă de la PSG! "Știam că așa va fi"
IERI LA 14:05
Liga
Dani Alves, dezvăluiri despre relația cu Ronaldo! "Acum că nu mai sunt la Barcelona, pot să vorbesc"
IERI LA 19:37