La 36 de ani, Andres Iniesta continuă să joace la un nivel bun, reușind în acest sezon să câștige Supercupa Japoniei. A fost al 37-lea trofeu din cariera fostului campion mondial. Doar Dani Alves, cu 40 de trofee, stă mai bine din acest punct de vedere.
Iniesta a rămas conectat la fotbalul din La Liga și a vorbit despre reluarea campionatului, acolo unde Barcelona și Real vor duce o luptă la baionetă pentru titlu.
În discuția purtată cu jurnaliștii de la Mundo Deportivo, fostul mare mijlocaș a fost întrebat cum ar arăta, în opinia sa, jucătorul perfect. Deloc suprinzător, acesta trebuie să aibă o serie de calități "împrumutate" de la Messi și Xavi, foștii săi colegi de pe Camp Nou. Extrem de fair play, jucătorul care a adus în premieră Cupa Mondială în Spania a nominalizat și doi fotbaliști care au scris istorie pentru marea rivală, Real Madrid: detenta lui Ramos și fizicul lui Cristiano Ronaldo sunt condiții esențiale.
Cupa Mondială FIFA
Ronaldo, în război cu fanii Portugaliei! 70% dintre suporteri au votat împotriva starului lusitan
ACUM 8 ORE
"Acesta e jucătorul perfect: are calitățile tehnice ale lui Messi, piciorul drept al lui Xavi, jocul aerian al lui Sergio Ramos și fizicul lui Cristiano Ronaldo", a spus Iniesta, potrivit Mundo Deportivo.

Ronaldo, perfect fizic la 35 de ani

Faptul că Iniesta l-a nominalizat pe Ronaldo nu ar trebui să mire pe nimeni. Portughezul e probabil cel mai bun atlet din istoria sportului, iar acest lucru o demonstrează zi de zi de peste un deceniu și jumătate.
Un profesionist desăvârșit, atacantul lui Juve i-a uimit pe toți odată cu întoarcerea la Torino după perioada de pandemie. CR7 a tras din greu la Madeira, unde a fost izolat în ultimele 3 luni, iar rezultatele de la testele fizice au fost incredibile.
Toți parametrii fizici ai portughezului sunt mai buni decât în ​​martie: este mai rapid și mai puternic, ceva incredibil, judecând după faptul că 99% dintre jucători au rezultate mai slabe la testele fizice, după o perioadă atât de lungă de pauză. Și la capitolul rezistență lusitanul stă mai bine decât atunci când sezonul încă de disputa, astfel că Ronaldo nu poate fi altceva decât un model de urmat pentru toți sportivii din lume.
Cupa Mondială FIFA
Franța – Polonia, primul duel al zilei în optimile CM! Mbappe, favorit în fața lui Lewandowski
ACUM 11 ORE
Cupa Mondială FIFA
GE-NI-AL! Australienii l-au așteptat pe Messi la poze după ce i-a eliminat de la Cupa Mondială
ACUM 12 ORE