Inter a luat titlul în Serie A, dar s-a despărțit de Antonio Conte, care ar fi dorit ca starurile echipei să fie păstrate și să fie aduși și alți jucători de valoare, pentru ca echipa să devină o forță și în Champions League.
Deși s-a vorbit despre plecările lui Hakimi, Lukaku sau Lautaro Martinez, niciunul dintre acești jucători nu au fost cedați până în acest moment. În schimb, Inter a oficializat deja achiziționarea lui Hakan Calhanoglu, care a semnat din postura de jucător liber de contract, după ce a refuzat oferta de prelungire cu AC Milan.

Jordi Alba, pe lista lui Inter

Liga
Vedetele Barcelonei au clauze uriașe de reziliere! Cifrele, dezvăluite de jurnaliștii din Spania
27/04/2022 LA 12:23
Un alt post pe care Inter va dori neapărat să se întărească este cel de fundaș stânga. După plecarea lui Ashley Young la Aston Villa, singurul fundaș stânga de meserie din lotul "nerrazzurilor" este Kolarov, care are deja 35 de ani, astfel că are nevoie de un concurent pe post.
Mundo Deportivo scrie că principala țintă a campioanei Italiei e Jordi Alba, jucătorul Barcelonei. Ajuns la 32 de ani, internaționalul iberic nu a mai avut evoluții extraordinare în ultimul sezon, iar Barcelona nu ar spune nu unei astfel de mutări, mai ales că și clubul catalan are nevoie de bani.
Jordi Alba mai are contract cu Barcelona până în 2024 și este evaluat la 20 de milioane de € de site-ul de specialitate transfermarkt.com. Jordi Alba este din 2012 la Barcelona, unde a ajuns de la Valencia. Dacă ar ajunge la Inter, ar fi prima experiență pentru iberic în afara Spaniei.
MLS
Beckham mută Barcelona la Inter Miami! 4 jucători care au scris istorie pe Camp Nou, doriți în MLS
28/03/2022 LA 18:14
Liga
Barcelona, super-transfer de la Ajax! Dream Team-ul lui Xavi e aproape complet
09/03/2022 LA 07:48