Javier Tebas, președintele Ligii Spaniole de Fotbal, a vorbit într-un interviu pentru RAC1 despre reluarea campionatului și a surprins în momentul în care în discuție a apărut Ronaldo, fotbalist care în 2018 a acceptat să părăsească Realul pentru Serie A. Probabil deranjat încă de faptul că La Liga a pierdut un asemenea star, șeful Ligii Spaniole a încercat să minimizeze importanța lusitanului.
"Ronaldo nu mai joacă în La Liga? Nici măcar nu am observat. Acum mă vor critica cei de la Madrid, dar plecarea lui Cristiano Ronaldo a avut un impact aproape zero asupra campionatului nostru", a spus Javier Tebas pentru sursa citată.
Criticat și de Luca Toni după finala de Cupa Italiei pierdută de Juve cu Napoli, Ronaldo rămâne probabil cel mai important jucător din istoria Realului. A cucerit, printre altele, 4 Ligi ale Campionilor în tricoul blanco, fiind cel mai bun marcator din istoria formației de pe Bernabeu. Cu 450 de goluri înscrise, CR7 l-a devansat cu peste 100 de reușite pe legendarul Raul, fotbalist care a evoluat 14 ani pe Bernabeu.
Premier League
Ronaldo, scos din sărite de doi coechipieri de la United! Pe cine e supărat, după ultimul meci
ACUM O ZI

Messi, peste Ronaldo

Întrebat dacă situația ar fi una similară în cazul în care Lionel Messi ar părăsi La Liga, Tebas a vorbit la superlativ despre decarul Barcelonei, pe care îl consideră cel mai bun jucător din istoria fotbalului.
"La Liga trebuie să fie mai presus de jucători, dar în cazul lui Messi vorbim despre cel mai bun din istoria fotbalului. Suntem norocoși să-l avem aici, iar fanii Barcelonei sunt cu siguranță fericiți să vadă un asemenea jucător. Cu siguranță s-ar observa plecarea lui într-un alt campionat", a mai spus președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din Spania.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Premier League
4 antrenori pe lista scurtă a lui Manchester United! Cine i-ar putea lua locul lui Ralf Rangnick
IERI LA 11:52
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06