Real Madrid are o problemă majoră în ceea ce îl privește pe James Rodriguez. Scenariul ideal pentru Real este să-l cedeze la Everton, fiind dorit de către Carlo Ancelotti, cel care îl transferase la Real după Mondialul din 2014.
Dacă nu reușește să-l vândă pe James în această iarnă, Zinedine Zidane va fi obligat să-l folosească pe jucătorul columbian altfel clubul va suferi! Ceea ce ar fi problematic în condițiile în care James nu a fost niciodată unul dintre preferații lui Zinedine Zidane.

Clauza FIFA

Cupa Mondială FIFA
Ancelotti are o favorită surpriză în Qatar, pe care ar vrea să o conducă la Cupa Mondială din 2026
24/11/2022 LA 10:06
Spaniolii de la Marca dezvăuluie că James ar putea profita de o regulă din statutul FIFA care precizează că "un jucător care a participat în mai puțin de 10% din partidele disputate de clubul său într-un sezon poate să-și încheie contractul aducând ca justificare cauza sportivă. În examinarea acestor cazuri, circumstanțele jucătorului vor fi luate în calcul.
Existența unei cauze sportive justificate va fi analizată în mod individual în fiecare caz. În aceste cazuri, nu va exista vreo sancțiune, însă poate exista o compensație. Un jucător își poate încheia contractul cu o echipă folosindu-se de această clauză în termen de 15 zile de la ultimul meci oficial al echipei sale dintr-un sezon".
Cu alte cuvinte, James Rodriguez și-ar putea încheia contractul unilateral cu Real Madrid dacă va juca în mai puțin de 10% din partidele din acest sezon și FIFA va accepta că acest lucru a fost nejustificat, jucătorul neavând vreo accidentare sau altă problemă care să justifice nefolosirea sa. Iar Real Madrid ar pierde o sumă importantă de bani pe care clubul spaniol speră să o încaseze la plecarea columbianului.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Ancelotti a numit cei mai buni cinci jucători pe care i-a antrenat. Surpriza din lista italianului
15/11/2022 LA 16:30
La Liga
Real Madrid i-a găsit înlocuitor lui Asensio! Fotbalistul are amintiri neplăcute de pe Bernabeu
11/11/2022 LA 20:48