Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

James Rodriguez e tot mai aproape de Premier League. Ce sumă va încasa Real Madrid în schimbul său

Nicu Savin

Publicat 26/07/2020 la 15:42 GMT+3

Iminentul trasfer a lui James Rodriguez de la Real Madrid este aproape de a fi realizat. Presa britanică scrie că Manchester United este aproape de a obține semnătura columbianului, iar săptămâna viitoare agenții jucătorului se vor întâlni cu oficialii de pe Old Traford pentru a pefecta mutarea. Potrivit acelorași surse, suma de trasfer va fi de 25 de milioane de €.

James Rodriguez este aproape de un trasfer la Manchester United

Credit imagine: Eurosport

James Rodriguez a ieșit din planurile de viitor ale lui Zinedine Zidane, iar clubul este interesat să obțină niște bani din vânzarea sa, mai ales că acesta ar putea semna cu orice echipă din iarnă, contractul său fiind valabil doar până în vara anului viitor.
James Rodriguez nu a reușit să îl convingă pe Zinedine Zidane

Man United are bani pentru James

Manchester United se pare că este cel mai aproape de a-l trasfera pe atacantul columbian. Formația engleză are forța financiară pentru a plăti atât suma cerută de madrileni pentru trasfer, cât și salariul solicitat de jucător.
În ultima vreme s-a scris că James ar putea rămâne la Madrid, trecând la rivala Atletico, acolo unde este dorit insistent de Simeone. Dar pretențiile salariale ale columbianului ar sta în fața acestei mutări, clubul de pe Wanda Metropolitano nefiind dispusă să-i plătească un salariu de 8 milioane de € pe sezon.
E clar că Rodriguez nu va continua la Real, însă rămâne de văzut unde va ajunge atacantul de 29 de ani, care este curtat de mai multe echipe chiar dacă evoluțiile din ultimul timp nu au fost foarte convingătoare.
James a ajuns la Real Madrid în 2014 de la AS Monaco în schimbul a 75 de milioane de €. În 2017 a fost împrumutat pentru 2 sezoane în Bundesliga, la Bayern Munchen, iar la începutul sezonului 2019-2020 a revenit pe Bernabeu. Fiind și multă vreme accidentat, evoluțiile sale nu au convins și de aceea a fost folosit destul de puțin în sezonul abia încheiat.
Doar 4 meciuri a jucat James în sezonul trecut în toate competițiile, reușind un gol și 2 pase decizive, mult prea puțin pentru pretențiile lui Zinedine Zidane.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo