James Rodriguez a ieșit din planurile de viitor ale lui Zinedine Zidane, iar clubul este interesat să obțină niște bani din vânzarea sa, mai ales că acesta ar putea semna cu orice echipă din iarnă, contractul său fiind valabil doar până în vara anului viitor.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835352.jpg

Man United are bani pentru James

Scottish Premiership
Ianis Hagi, pe lista de transferuri a unui club important din Europa! Unde este dorit românul
25/03/2022 LA 12:07
Manchester United se pare că este cel mai aproape de a-l trasfera pe atacantul columbian. Formația engleză are forța financiară pentru a plăti atât suma cerută de madrileni pentru trasfer, cât și salariul solicitat de jucător.
În ultima vreme s-a scris că James ar putea rămâne la Madrid, trecând la rivala Atletico, acolo unde este dorit insistent de Simeone. Dar pretențiile salariale ale columbianului ar sta în fața acestei mutări, clubul de pe Wanda Metropolitano nefiind dispusă să-i plătească un salariu de 8 milioane de € pe sezon.
E clar că Rodriguez nu va continua la Real, însă rămâne de văzut unde va ajunge atacantul de 29 de ani, care este curtat de mai multe echipe chiar dacă evoluțiile din ultimul timp nu au fost foarte convingătoare.
James a ajuns la Real Madrid în 2014 de la AS Monaco în schimbul a 75 de milioane de €. În 2017 a fost împrumutat pentru 2 sezoane în Bundesliga, la Bayern Munchen, iar la începutul sezonului 2019-2020 a revenit pe Bernabeu. Fiind și multă vreme accidentat, evoluțiile sale nu au convins și de aceea a fost folosit destul de puțin în sezonul abia încheiat.
Doar 4 meciuri a jucat James în sezonul trecut în toate competițiile, reușind un gol și 2 pase decizive, mult prea puțin pentru pretențiile lui Zinedine Zidane.
Liga
Busquets, entuziasmat de prestația lui Aubameyang din meciul cu Valencia: "Este un cadou"
21/02/2022 LA 09:07
Fotbal
Porto a făcut o avere din transferuri. Luis Diaz, ajuns la Liverpool, e ultimul pe o listă selectă
02/02/2022 LA 08:06