Joan Laporta va candida la alegerile din ianuarie, Barcelona căutând un urmaș lui Josep Maria Bartomeu. Laporta a începu deja să își facă publice planurile pentru a atrage voturile fanilor catalani.
Ca parte a strategiei sale, Laporta, care este principalul favorit la aceste alegeri, l-a pus pe Hector Bellerin cap de listă în ceea ce privește obiectivele sale pe piața de transferuri iar discuțiile au început deja în acest sens, conform Daily Mirror. Conform surselor din Spania, Laporta ar fi ajuns deja la un acord cu reprezentanții lui Bellerin, urmând să demareze negocierile și cu Arsenal.

Cât va oferi Barcelona pentru Hector Bellerin

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Conform jurnaliștilor englezi, Barcelona va fi oferi în jur de 25 de milioane de euro plus bonusuri pentru readucerea lui Bellerin pe Camp Nou. Spaniolul a ajuns în nordul Londrei în 2011 și s-a alăturat academiei lui Arsenal, tunarii transferându-l de la celebra academie La Masia a Barcelonei.
Ajuns la 25 de ani, Bellerin este încă legat emoțional de Barcelona, în ciuda faptului că locuiește în Londra de aproape 10 ani și îi place viața în capitala Marii Britanie. Contractul lui Bellerin de la Arsenal va expira în vara lui 2023, astfel că pare puțin probabil ca tunarii să îl cedeze pe o sumă modestă.
Documentarul "Loving Maradona" va fi difuzat pe Eurosport 1 luni seară, de la ora 0:00, după partida de Premier League dintre Chelsea și West Ham. Documentarul va putea fi urmărit și marți, de la ora 16:00, tot pe Eurosport 1.
https://i.eurosport.com/2020/12/18/2957494.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59