Principalele declarații ale lui Joan Laporta

  • ”Vreau să revin la Barcelona pentru că iubesc Barca și mă simt provocat de acest clubul. Cred că este vocația mea să servesc Barcelona. Dar și pentru că am experiența, pregătirea și determinarea necesare pentru a face schimbările de care are nevoie clubul pentru a ieși din situația financiară prin care trece acum”.
  • ”Prioritatea mea va fi să readuc fericirea fanilor Barcelonei și să trăim din nou o epocă splendidă la club”
  • ”Bineînțeles că și prelungirea contractului lui Messi este o prioritate, asta nu este negociabil. Messi este o prioritate și vom încerca să-l convingem să rămână, să scriem împreună în continuare istoria Barcelonei”
  • ”Bineînțeles, La Masia va fi în continuare un pilon fundamental, este modelul nostru de club, ceva ce ne va ajuta să fim compleți. Mai mult, ne va garanta viabilitatea financiară”.
  • ”Ronald Koeman este actualul antrenor al Barcelonei și merită respect, va avea parte de același tratament ca toți antrenorii, depinde de rezultate și de joc”.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Spaniolii au dezvăluit cât a câștigat Lionel Messi în ultimii trei ani la Barcelona

Messi a câștigat 138 de milioane de euro doar din contractul cu echipa catalană în fiecare din ultimele 4 sezoane.
Lionel Messi are un salariu fix de 115 milioane de pe an la care se adaugă multe bonusuri de performanță. Dacă le-ar fi atins pe toate, starul argentinian de pe Camp Nou ar fi putut încasa încă 78 de milioane, pe an
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59