Oficialii La Liga au oferit teste cluburilor pentru a se asigura că nimeni nu este infectat cu noul COVID-19. Real Valladolid a fost primul club din campionatul spaniol care a refuzat testele menționând că există mult mai mare nevoie de ele în altă parte. Celta Vigo le-a urmat exemplul celor de la Valladolid.
Prin urmare, oficialii clubului Celta Vigo au refuzat testele pentru coronavirus oferite de oficialităţile ligii spaniole precizând că alți oameni au nevoie mai mare de ele. Mai multe echipe din Spania au refuzat să-şi facă testele oferite, considerând că sunt alte persoane care au mai multă nevoie.
Fotbaliștii ar fi putut primit gratis din partea La Liga teste de coronavirus, însă au refuzat. Nu sunt singurii care au făcuta stas. În afară de Valladolid și Celta Vigo, și cei de la Osasuna şi Eibar au refuzat testele, considerând că există oameni care au nevoie mai mare de ele în acest moment. Spania, printre Italia și Germania, este foarte afectată de pandemia de coronavirus.
Cupa Mondială FIFA
Campionatul Mondial 2022 | Cine se califică mai departe din Grupa H? Portugalia are prima șansă
16/11/2022 LA 20:27
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
UEFA a decis soarta arbitrului care i-a refuzat un penalty clar Barcelonei în meciul cu Inter
10/10/2022 LA 13:16
La Liga
Cine este Chadi Riad, marele pariu al lui Xavi pentru duelul cu Celta Vigo
08/10/2022 LA 15:26