Oficialii La Liga au oferit teste cluburilor pentru a se asigura că nimeni nu este infectat cu noul COVID-19. Real Valladolid a fost primul club din campionatul spaniol care a refuzat testele menționând că există mult mai mare nevoie de ele în altă parte. Celta Vigo le-a urmat exemplul celor de la Valladolid.
Prin urmare, oficialii clubului Celta Vigo au refuzat testele pentru coronavirus oferite de oficialităţile ligii spaniole precizând că alți oameni au nevoie mai mare de ele. Mai multe echipe din Spania au refuzat să-şi facă testele oferite, considerând că sunt alte persoane care au mai multă nevoie.
Fotbaliștii ar fi putut primit gratis din partea La Liga teste de coronavirus, însă au refuzat. Nu sunt singurii care au făcuta stas. În afară de Valladolid și Celta Vigo, și cei de la Osasuna şi Eibar au refuzat testele, considerând că există oameni care au nevoie mai mare de ele în acest moment. Spania, printre Italia și Germania, este foarte afectată de pandemia de coronavirus.
Liga
Decalogul lui Xavi, la Barcelona. Planul în 10 puncte pentru a crea o nouă echipă imbatabilă
08/11/2021 LA 09:44
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Celta - Barcelona 3-3 | Coșmarul accidentărilor continuă în tabăra catalană. Cât va lipsi Ansu Fati
07/11/2021 LA 08:00
Liga
Xavi s-a întâlnit cu arabii și i-a rugat să îl lase să plece la Barcelona. Anunțul presei spaniole
29/10/2021 LA 04:47