Real Madrid este unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume, dar asta nu-l împiedică pe un afacerist de numai 32 de ani să candideze pentru postul de președinte al grupării de pe Bernabeu. Este vorba despre Enrique Riquelme, care este președintele și CEO-ul Cox Energy, o mare companie de energie din surse regenerabile, specializată în solare fotovoltaice.
Acesta a dezvăluit presei iberice un lucru extrem de interesant și anume că ar încerca să-l aducă pe Jurgen Klopp ca antrenor în locul lui Zidane dacă va câștiga alegerile prezidențiale de la Real Madrid.
"Zidane nu ar fi antrenorul meu. Mă gândesc la un alt profil de antrenor, cu o altă strategie. Mie personal îmi place Klopp foarte mult, dar și Raul se descurcă foarte bine.", a declarat Enrique Riquelme pentru Radio Marca, citat de sportbible.com.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
IERI LA 14:38
Pentru prima dată din 2009 încoace, la Real Madrid se vor organiza alegeri prezidențiale. Florentino Perez a devenit președintele Realului pentru prima dată în anul 2000, dar acesta a fost învins de Ramon Calderon la alegerile din 2006. În 2009, Perez a revenit însă la conducerea clubului, iar de atunci nici nu au mai fost alte scrutine, deoarece în 2013 și 2017 nu a mai fost niciun candidat cu excepția acestuia.
Acum însă, Florentino Perez va avea în Enrique Riquelme un contracandidat, care iată a început în forță campania electorală. Deocamdată nu s-a stabilit data la care vor avea loc alegerile la Real Madrid, dar actuala conducere a dat directive pentru organizarea acestora.

Jurgen Klopp la Real Madrid? Răspuns plin de savoare al neamțului

Real Madrid și Liverpool se vor duela în această seară în prima manșă din sferturile Champions League, meci care va fi prima întâlnire directă între cele 2 forțe de la finala de acum 3 ani, câștigată de echipa lui Zidane cu 3-1.
La conferința de presă de dinaintea meciului, Jurgen Klopp a fost întrebat dacă ar regreta la finalul carierei că nu a antrenat-o pe Real Madrid. De asemenea neamțul a fost rugat să specifice la ce club din Spania s-ar potrivi ca antrenor.
"Nu cred că aș regreta dacă nu aș antrena la Real Madrid, dar regret deja că nu trăiesc aici. Vremea de aici este minunată. Am văzut asta când am ajuns. Stilul meu ar fi potrivit pentru cluburile mari de aici, dar spaniola mea este foarte proastă. Tot ce pot face aici este să comand o bere. În Mallorca ar fi minunat.", le-a răspuns Klopp jurnaliștilor iberici.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02