Francezul "galacticilor" a reușit o dublă în confruntarea de aseară, cu Eibar, devenind al 6-lea cel bun golgheter din istoria formației de pe Bernabeu. Cu 158 de goluri, Benzema l-a depășit pe legendarul Ferenc Pușkaș. Acum, doar 5 alți fotbaliști au reușit să puncteze de mai multe ori pentru Real, în campionat: Ronaldo, Raul, Di Stefano, Santillana și Hugo Sanchez. Ultimul are 164 de reușite, astfel că sunt șanse foarte mari ca Benzema să mai avanseze o poziție până la finalul actualei stagiuni.
Vârful de 31 de ani l-a depășit miercuri, cu dubla din partida cu Galata, pe Alfredo Di Stefano în topul celor mai buni marcatori ai Realului în Europa.
Pare că e la Real Madrid de 25 de ani, atât de mult și-a pus amprenta pe acest club. L-am văzut în meciul contra lui Levante și e înficoșător ce poate să facă. Din punctul meu de vedere, e unul dintre cei mai underrated jucători din lume | Tuchel, înainte de duelul cu Real, din Champions League
Premier League
Guardiola încearcă cel mai scump transfer din istoria Premier League: 150 de milioane de euro
IERI LA 10:58

Zidane, secretul succesului lui Benzema

La performanțele impresionante ale lui Benzema de anul acesta a contribuit fără îndoială și revenirea la Real Madrid a lui Zidane. Tehnicianul francez i-a dat multă încredere lui Karim, iar acest lucru s-a văzut imediat, atacantul marcând la foc automat.
"I-a fost dificil, dar Karim a arătat întotdeauna ce fel de fotbalist este. Acum marchează goluri și este decisiv, dar pentru el nu asta e cel mai important. E genul de jucător de echipă, care se sacrifică pentru ca formația la care evoluează să aibă rezultate", a explicat Zidane.
Bundesliga
Ruptură totală între Haaland și Borussia Dortmund. Norvegianul vrea să plece chiar în această iarnă
IERI LA 07:49
Liga
Reacția Barcelonei după ce a aflat că Real Madrid îl vrea pe Ronald Araujo! Ce plan au catalanii
IERI LA 22:10