Articol scris de Romeo Ene
Autor a 25 de goluri în 35 de meciuri în toate competițiile din acest sezon, Karim Benzema este mai mult ca niciodată liderul din atacul lui Real Madrid. Performanțele sale atât în La Liga, cât și în Liga Campionilor, unde Los Blancos încă mai pot câștiga toate trofeele, sunt lăudate în fiecare săptămână în presa spaniolă.
Vice-căpitan, atacantul francez (33 de ani, 81 de selecţii) joacă un rol decisiv în succesul actual al echipei sale.Faptul că este numărul 1 din atacul spaniolilor este motivul pentru care, în mod surprinzător, este de aşteptat ca acesta să își prelungească contractul în curând.
Liga
El Clasico | Carlo Ancelotti a prefațat duelul cu Barcelona: "Echipa lui Koeman își revine"
ACUM 13 ORE

Benzema la Real Madrid până în 2023

După cum a precizat astăzi Marca, Benzema este pe punctul de a ajunge la un acord cu conducerea pentru prelungirea contractului pe încă un an, până în 2023. Această alegere, la fel de strategică pentru viitorul pe termen scurt al clubului, ar trebui să fie o formă de recunoaștere pentru jucătorul care a ajuns la Madrid în 2009.
În ultimii ani, Real a urmat o politică foarte clară prin anunţarea acestor aspecte la finalul sezonului competiţional. În prezent, ei negociază cu Luka Modric, Lucas Vazquez și Sergio Ramos, care ar putea deveni liberi de contract la sfârșitul sezonului. De aceea, este puțin probabil ca anunțul oficial al prelungirii contractului cu Benzema să apară până în această vară.
Fotbal
Henry a jucat lângă Messi, Ronaldinho sau Zidane, dar l-a ales pe altul cel mai valoros coechipier
ACUM 21 ORE
Fotbal
Procurorii cer 10 luni de închisoare și amendă pentru Benzema! Când va fi dată sentința
IERI LA 11:26