Articol scris de Romeo Ene
Autor a 25 de goluri în 35 de meciuri în toate competițiile din acest sezon, Karim Benzema este mai mult ca niciodată liderul din atacul lui Real Madrid. Performanțele sale atât în La Liga, cât și în Liga Campionilor, unde Los Blancos încă mai pot câștiga toate trofeele, sunt lăudate în fiecare săptămână în presa spaniolă.
Vice-căpitan, atacantul francez (33 de ani, 81 de selecţii) joacă un rol decisiv în succesul actual al echipei sale.Faptul că este numărul 1 din atacul spaniolilor este motivul pentru care, în mod surprinzător, este de aşteptat ca acesta să își prelungească contractul în curând.
Serie A
Romelu Lukaku are un sezon de excepție, dar e convins că alt jucător e cel mai bun atacant din lume
05/05/2021 LA 13:58

Benzema la Real Madrid până în 2023

După cum a precizat astăzi Marca, Benzema este pe punctul de a ajunge la un acord cu conducerea pentru prelungirea contractului pe încă un an, până în 2023. Această alegere, la fel de strategică pentru viitorul pe termen scurt al clubului, ar trebui să fie o formă de recunoaștere pentru jucătorul care a ajuns la Madrid în 2009.
În ultimii ani, Real a urmat o politică foarte clară prin anunţarea acestor aspecte la finalul sezonului competiţional. În prezent, ei negociază cu Luka Modric, Lucas Vazquez și Sergio Ramos, care ar putea deveni liberi de contract la sfârșitul sezonului. De aceea, este puțin probabil ca anunțul oficial al prelungirii contractului cu Benzema să apară până în această vară.
Champions League
Chelsea - Real Madrid 2-0 LIVE: Mason Mount a trimis echipa lui Tuchel în finală
05/05/2021 LA 11:07
Liga
Karim Benzema ar trebui să facă parte din lotul naționalei Franței la EURO, consideră Arsene Wenger
03/05/2021 LA 10:59