Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Karim Benzema ar trebui să facă parte din lotul naționalei Franței la EURO, consideră Arsene Wenger

Nicu Savin

Publicat 03/05/2021 la 13:59 GMT+3

Karim Benzema face un sezon fantastic la Real Madrid, dar atacantul francez are în continuare interzis la naționala Franței, din cauza scandalului de șantaj în care a fost implicat în urmă cu 6 ani. Arsene Wenger consideră că francezii ar trebui să treacă peste acest lucru și să-l convoace pe vârful Realului pentru Campionatul European din această vară.

Karim Benzema, «Real Madrid»

Credit imagine: Getty Images

Arsene Wenger a cerut public întoarcerea lui Karim Benzema la naționala Franței, declarând că exilul său se datorează unei probleme non-sportive.
Atacantul lui Real Madrid nu a mai jucat pentru Franța din 2015, din cauza presupusei sale implicări într-un complot pentru șantajarea colegului său de echipă Mathieu Valbuena, în legătură cu un videoclip compromițător în care acesta a apărut în presă.
În luna martie s-a anunțat că acest caz va fi judecat abia în octombrie. Benzema susține în continuare că este nevinovat și a descris suspedarea de șase ani drept o "mascaradă".

Karim Benzema, cerut de Arsene Wenger la națională

În ciuda naturii șocante a acuzațiilor care i se aduc lui Benzema, Wenger a spus că nu crede că atacantul ar trebui lăsat mai departe în afara echipei națională.
"Neconvocarea lui Benzema nu depinde de calitatea jucătorului. Pentru mine, Benzema merită 100% să fie convocat pentru Campionatul European.Ar putea juca pentru orice echipă națională. Din cauza unei probleme suplimentare și non-sportive, el nu joacă. Joacă la Real Madrid de mai bine de 10 ani ca titular și palmaresul său este unul excelent.", a declarat Wenger pentru agenția de presă EFE.
Încă considerat unul dintre cei mai buni atacanți ai Europei, Benzema a marcat 28 de goluri în 41 de meciuri pentru Real Madrid în acest sezon. Benzema a debutat în naționala Franței în 2007 și a marcat 27 de goluri în cele 81 de prezențe, până la suspendarea din 2015.
Programul Premier League 1-2 mai
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo