Arsene Wenger a cerut public întoarcerea lui Karim Benzema la naționala Franței, declarând că exilul său se datorează unei probleme non-sportive.
Atacantul lui Real Madrid nu a mai jucat pentru Franța din 2015, din cauza presupusei sale implicări într-un complot pentru șantajarea colegului său de echipă Mathieu Valbuena, în legătură cu un videoclip compromițător în care acesta a apărut în presă.
În luna martie s-a anunțat că acest caz va fi judecat abia în octombrie. Benzema susține în continuare că este nevinovat și a descris suspedarea de șase ani drept o "mascaradă".
Serie A
Romelu Lukaku are un sezon de excepție, dar e convins că alt jucător e cel mai bun atacant din lume
IERI LA 13:58
BENZEMA SCRIE ISTORIE LA REAL! FRANCEZUL I-A EGALAT RECORDUL LUI RAUL ȘI L-A DEPĂȘIT PE RONALDO

Karim Benzema, cerut de Arsene Wenger la națională

În ciuda naturii șocante a acuzațiilor care i se aduc lui Benzema, Wenger a spus că nu crede că atacantul ar trebui lăsat mai departe în afara echipei națională.
"Neconvocarea lui Benzema nu depinde de calitatea jucătorului. Pentru mine, Benzema merită 100% să fie convocat pentru Campionatul European.Ar putea juca pentru orice echipă națională. Din cauza unei probleme suplimentare și non-sportive, el nu joacă. Joacă la Real Madrid de mai bine de 10 ani ca titular și palmaresul său este unul excelent.", a declarat Wenger pentru agenția de presă EFE.
Încă considerat unul dintre cei mai buni atacanți ai Europei, Benzema a marcat 28 de goluri în 41 de meciuri pentru Real Madrid în acest sezon. Benzema a debutat în naționala Franței în 2007 și a marcat 27 de goluri în cele 81 de prezențe, până la suspendarea din 2015.
https://i.eurosport.com/2021/04/29/3123210.jpg
Champions League
Chelsea - Real Madrid 2-0 LIVE: Mason Mount a trimis echipa lui Tuchel în finală
IERI LA 11:07
Serie A
Real Madrid, în cursa pentru cel mai dorit jucător din Serie A! Italienii cer 60 de milioane de €
03/05/2021 LA 10:07