Karim Benzema a fost surprins la pauza meciului din Champions League cu Gladbach când îi spunea lui Ferland Mendy să nu-i mai paseze lui Vinicius. Acest episod a făcut multă vâlvă în presa internațională, iar atacantul francez a avut o reacție ironică pe rețelele de socializare, dar se pare că lucrurile s-au liniștit în cadrul echipei madrilene.
Marca anunță că Benzema și-a cerut scuze pentru ieșirea necontrolată, iar relația dintre el și Vinicius este una cât se poate de normală. Potrivit aceleiași surse, Benzema s-a scuzat spunând că totul s-a întâmplat în febra meciului și că nu are nimic personal cu Vinicius.
"Securea războiului" dintre cei doi atacanți ai Realului a fost îngropată, dar ceea ce s-a întâmplat ar putea lăsa urme adânci în vestiar. Influența lui Benzema în sânul echipei madrilene este una foarte mare și, drept dovadă, Mendy i-a pasat doar de 3 ori lui Vinicius în repriza secundă a meciului cu Gladbach, după ce în prima parte îi oferise mult mai multe pase.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti, întrebat despre meciul Bayern - Barcelona. Răspunsul dat de tehnicianul lui Real Madrid
ACUM 13 ORE
Acest episod este o nouă dovadă că tensiunea este destul de ridicată în vestiarul Realului. Cu doar câteva zile în urmă, Isco a fost filmat când se plângea coechipierilor de felul în care este tratat de Zidane. Mai mult, presa iberică a scos la iveală faptul că Sergio Ramos a avut o discuție dură cu Isco și Marcelo, în care căpitanul Realului le reproșa celor doi lipsa de implicare și randamentul scăzut în ultima perioadă.

BENZEMA, LA PAUZA MECIULUI LUI REAL MADRID, DIN CHAMPIONS LEAGUE: "NU-I MAI PASA LUI VINICIUS!"

Atacantul francez n-a ținut cont că puștiul de 20 de ani al madrilenilor se afla la câțiva metri de el. Benzema s-a bazat pe faptul că brazilianul nu înțelege limba franceză și așa a putut vorbi nestingherit cu conaționalului Mendy.
https://i.eurosport.com/2020/10/26/2922886.jpg
Atacantul Realului nu a luat în calcul însă că vorbele sale ar putea fi traduse și publicate în mediul online, lucru care s-a și întâmplat.
"Frate, nu îi mai pasa (n.r. - lui Vinicius)! Joacă împotriva noastră!", i-a transmis Benzema lui Mendy, la pauza meciului.
Fotbal
Cotele pentru Balonul de Aur 2022. Un jucător care nu a prins lista de 30 în 2021, printre favoriți
05/12/2021 LA 12:12
Liga
Lovitură pentru Ancelotti! Benzema s-a accidentat. Cât lipsește golgheterul francez al Realului
05/12/2021 LA 06:39