Kieran Trippier a primit o pedeapsă drastică după ce a încălcat regulile de pariere privind transferul său de la Tottenham la Atletico Madrid în vara lui 2019. Potrivit acestui regulamnet, un fotbalist profesionist nu are dreptul să parieze și nici să ofere informații relevante unei alte persoane, care ar putea paria pe un anumit scenariu.
Acuzațiile asupra internaționalului englez au fost emise în luna mai, iar în octombrie acesta a ratat meciul Angliei din Liga Națiunilor contra Danemracei pentru a participa la o audiere. Conform presei britanice, Trippier a fost găsit vinovat pentru anumite pariuri plasate pe transferul său în Spania și ca atare a fost suspendat timp de 10 săptămâni din toate competițiile și amendat cu 70.000 de £.

Trippier va lipsi din 12 meciuri ale lui Atletico Madrid

Fotbal
Ele sunt favoritele la cucerirea titlurilor în cele mai tari 5 campionate din Europa! Analiza CIES
IERI LA 08:33
Această suspendare presupune că internaționalul englez va lipsi până pe data de 28 februarie. În această perioadă, Atletico Madrid va avea de disputat 12 partide, inclusiv turul din optimile de finală ale Champions League, unde echipa lui Simeone o va întâlni pe Chelsea.
Trippier a ajuns în 2019 la Atletico, care i-a plătit lui Tottenham 22 de milioane de € în schimbul său. Ultimul meci al lui Trippier pentru Spurs a fost finala Champions League, pierdută de londonezi în fața lui Liverpool. Trippier este un jucător important și pentru naționala Angliei, pentru care a jucat de 23 de ori și a marcat un gol.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Premier League
Două cluburi tari au pus ochii pe Bukayo Saka! Unde e dorit și cât vrea Arsenal în schimbul lui
IERI LA 07:55
Liga
Suarez a reacționat la adresa arbitrajului după meciul lui Atletico: "Mereu același protagonist"
19/09/2021 LA 06:45