”Mie mi se pare o lipsă de respect. Este greșit să spui așa ceva, mai ales înaintea meciului din UEFA Champions League. Nu este corect și nu cred că arată respect față de Barcelona vorbind despre un jucătorul nostru”, a declarat Koeman.
”Vorbesc mult despre Leo, care joacă la Barcelona. Și mai mult, vom și juca împotriva lor”, a adăugat olandezul.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Ce a declarat Di Maria despre Messi?

În iunie îi expiră contractul lui Messi cu Barcelona, iar PSG pare principala candidată să îl transfere, după ce City pare că a ieşit din cursă. Catalanii sunt într-o situaţie financiară grea şi noul preşedinte va avea mult de muncă pentru a îi oferi decarului un salariu comparabil cu cel de acum (555 de milioane de euro, în perioada 2017-2021).
"Lucrurile cu Messi se dezvoltă. Da, da, eu sper să vină aici. Există multe posibilităţi pentru ca el să fie aici de la anul. Trebuie să fim calmi şi să aşteptăm finalul sezonului, vom vedea ce se va întâmpla", a spus Di Maria.
Într-un interviu acordat în urmă cu două săptămâni argentinienilor de la Tyc Sport, Di Maria declara că și-ar dori foarte mult să fie coleg cu Messi și la echipa de club, așa cum a făcut-o la națională.
"Am visat întotdeauna să joc cu el în aceeași echipă. Am făcut-o la națională, dar visul meu e să fiu în aceeași echipă zi de zi. Există acum o șansă, dar contractul meu aici se încheie și nu știu ce se va întâmpla, dar mi-ar plăcea să joc cu Messi și aș fi foarte fericit. Am avut șansa să joc cu Cristiano Ronaldo, Neymar și Mbappe. Dacă aș juca și cu Leo ... aș putea să mă retrag cu ușurință. Ar fi maximul. Nu aș putea cere nimic mai mult în fotbal", a declarat Di Maria pentru Tyc Sport.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59