Jurnaliștii iberici au făcut o descoperire inedită, în prim-plan cu antrenorul Barcelonei. Potrivit El Pais, Koeman ar fi avut o dispută cu tânărul Riqui Puig (21 de ani) în vestiar, de față cu toți ceilalți jucători.
În febra scandalului din vară, Koeman i-ar fi spus mijlocașului spaniol că "este o cârtiță", acuzându-l că ar fi vorbit în presă despre o discuție personală pe care a avut-o cu el.

Koeman l-ar fi făcut de râs pe Riqui Puig înaintea unui meci: "Ești o cârtiță!"

Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
În discuția respectivă, Koeman l-ar fi anunțat pe Puig că nu va miza prea mult pe serviciile sale în actualul sezon și că, din acest motiv, ar fi mai bine să-și caute o altă echipă unde să plece sub formă de împrumut.
La numai câteva zile după discuția celor doi, informația a ajuns în presa din Spania, moment în care Koeman a răbufnit, fiind sigur că mijlocașul de 21 de ani l-a trădat și a vorbit cu jurnaliștii.
Conform El Pais, tehnicianul olandez l-ar fi făcut de rușine în vestiar, înaintea unui meci cu Elche, din Trofeul Gamper, numindu-l "cârtiță".
Începând de atunci, Riqui Puig a bifat numai 4 apariții pentru Barcelona, acumulând, per total, 77 de minute. Mijlocașul spaniol a fost folosit în 3 partide din grupele Champions League și într-un meci din campionat. În toate cele 4 confruntări, Puig a intrat din postura de rezervă.

Koeman, întrebat de ce nu mizează pe Riqui Puig: "Caut cea mai bună echipă de start!"

Întrebat despre de ce nu contează mai mult pe Puig, Koeman a spus că alcătuiește echipa în funcție de randamentul jucătorilor:
"A intrat în ultimele meciuri. Echipa o fac în funcție de randamentul jucătorilor. Caut cea mai bună echipă de start. Nu îmi place să vorbesc despre un jucător. Un antrenor analizează sistemul și fotbaliștii, iar în funcție de asta face echipa. Sunt peste 20 de jucători. Dacă unul nu evoluează, înseamnă că există un motiv", a spus Koeman, înaintea meciului dintre Barcelona și Levante, programat astăzi (ora 22:00).
https://i.eurosport.com/2020/12/09/2952300.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59