Barcelona - Betis, de sâmbătă, va avea o miză enormă. Nu doar din prisma faptului că formaţia din Sevilla e lider în La Liga, dar şi a ambiţiilor puse în joc. Koeman va da piept cu jucătorul care l-a contestat cel mai puternic, în toată cariera de antrenor, Joaquin.
Ajuns la 39 de ani, atacantul de bandă încă evoluează la cel mai înalt nivel şi nu a uitat de relaţia teribilă avută cu Ronaldo Koeman în stagiunea 2007-2008, la Valencia.

Ruptura Koeman - Joaquin

Premier League
Adama Traore, între Tottenham și Barcelona! Care este prima ofertă pe care Wolves a refuzat-o
IERI LA 09:49
Adus în locul lui Quique Sanchez Flores, olandezul a fost o dezamăgire. A dus Valencia pe locul 15, la două puncte de retrogradare. Nici în Champions League parcursul nu a fost unul pe măsura ambiţiilor "liliecilor", formaţia de pe Mestalla terminând ultima în grupă. O înfrângere cu 5-1 contra lui Bilbao, în primăvară, a dus la demiterea olandezului.
Dincolo de rezultate, relaţia cu liderii vestiarului a fost foarte proastă. Joaquin s-a simţit umilit şi a fost tras "pe linie moartă" şi nu a uitat nici acum tratamentul pe care Koeman i l-a aplicat.
"Nu l-aş aduce pe Koeman la clubul Betis nici măcar ca angajat la utilităţi. Am întors pagina, ne-am spus reciproc ce a fost de spus. Din fericire, nu a durat mult colaborarea cu el și am reușit să salvăm anul terminând cât mai demn posibil, deoarece acel sezon a fost foarte complicat din toate punctele de vedere", a explicat Joaquin Sanchez pentru El Larguero.
Întrebat dacă îl va saluta pe fostul său antrenor, atacantul de bandă de 39 de ani a fost categoric. "El nu mă va saluta și nici eu nu o voi face".
Joaquin nu a vrut să vorbească foarte mult despre relaţia cu tehnicianul olandez, dar cu siguranţă că au fost şi lucruri care nu au apărut în presă, dincolo de faptul că actualul antrenor al catalanilor l-a folosit foarte puţin.
"Nu a fost cea mai frumoasă experiență din cariera mea sportivă, nu a fost o experiență plăcută, dar, așa cum spun mereu: trebuie să trăiești cu toate. Nu vreau să vorbesc despre această problemă pentru că sincer încă mă doare. M-am simțit foarte prost", a mai spus jucătorul.
Liga
Ansu Fati trăiește un coșmar fără sfârșit! Decarul Barcelonei s-a "rupt" din nou! Cât va absenta
21/01/2022 LA 08:46
Liga
VIDEO | Golul începutului de an a fost reușit de brazilianul de 15 ani dorit insistent de Barcelona
21/01/2022 LA 08:07