În cadrul unui Podcast pe YouTube, Gerrard Pique a avut câteva declarații care au făcut repede înconjorul presei internaționale.
"Finalul sezonului trecut este cel mai grotesc lucru pe care l-am experimentat în viața mea. Dacă facem o comparație între Real Madrid și Barcelona există o mare diferență. 85% dintre arbitrii sunt din Madrid, cum ar putea fluiera în defavoarea Madridului? Chiar și în mod inconștient, vor trage mai mult într-o parte decât în cealaltă", a afirmat Pique.
Întrebat dacă are aceeași părere ca și jucătorul său, Ronald Koeman a lăsat de înțeles că se dezice de afirmațiile acestuia: "Acestea sunt cuvintele lui. Eu nu pot comenta decât ceea ce s-a întâmplat în acest sezon, nu și despre sezoanele anterioare. Au fost decizii în care am fost lipsiți de șană, dar nu cred că au fost luate intenționat împotriva noastră. Mereu cred că atitudinile arbitrilor sunt oneste. Ei dau ceea ce văd și nu sunt în favoarea niciunei echipe."
Liga
Xavi se răscoală: "E o nebunie ce facem!". Barcelona, obligată să joace, deși are 16 absenți
01/01/2022 LA 20:01
https://i.eurosport.com/2020/11/23/2942272.jpg

Pique riscă să fie suspendat pentru atacurile la adresa arbitrilor din Spania

Comisia de Integritate a fotbalului spaniol a luat act de declarațiile făcute de Pique, iar acesta va fi judecat. Dacă va fi găsit vinovat, Pique riscă o suspendare de la 4 la 12 meciuri și o amendă de la 600 la 3000 de €.
Regulamentul din Spania prevede sancțiuni disciplinare pentru declarații precum cele făcute de Pique: "Declarațiile care implică o dezaprobare a activității oricărui membru al grupului de arbitraj, atunci când sunt făcute cu dispreț sau când se folosește un limbaj ofensator, jignitor, umilitor sau abuziv, vor fi sancționate."
Citește și:
https://i.eurosport.com/2021/02/04/2985272.jpg
Fotbal
Ianis Hagi, antrenat de Ronald Koeman? Cine e mare favorit să vină în locul lui Gerrard la Rangers
13/11/2021 LA 11:09
Liga
Verdict dur pentru Sergio Aguero! Cât va lipsi de pe teren după problemele respiratorii
31/10/2021 LA 06:28