articol de Romeo Ene
Ronald Koeman, tehnicianul Barcelonei, este de părere că rezultatul nu va decide complet lupta pentru titlu. Ar mai rămâne 3 etape, iar olandezul speră că echipa sa se se va impune şi va aştepta un pas greşit din partea Realului, cu care se află la egalitate de puncte, 74. Atletico este lider cu 76 de puncte.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

Meci important pentru titlu

Koeman a avut un mesaj precaut înaintea duelului, sugerând că mai sunt 3 etape de jucat în afară de cea de sâmbătă, iar rezultatul nu va stabili campioana Spaniei: "Nu știu dacă rezultatul acestui meci va fi decisiv, dar va fi important", a spus el la conferința de presă premergătoare meciului.
’’Există urcușuri și coborâșuri într-un sezon și am acumulat multe puncte pentru a fi în această postură. Nu ne-am putut imagina că putem ajunge în acest punct în urmă cu câteva luni. Pentru a fi campioni, trebuie să câștigăm fiecare joc. Sunt convins că dacă câștigăm fiecare meci, atunci vom fi campioni."
Luis Suarez va fi una dintre figurile principale ale acestei partide, astfel el se va duela cu Barcelona pentru prima dată de la transferul din vara trecută, după ce a ratat prima întâlnire din cauza coronavirusului.
Koeman a declarat că va fi ciudat pentru el şi echipa sa să joace împotriva lui Suarez: ’’Va fi ciudat pentru el și pentru jucătorii din echipa noastră", a spus Koeman despre Suarez care va juca pe Camp Nou din postura de adversar.
’’Dar, toți suntem profesioniști și toată lumea va da totul pentru echipa sa.Trebuie să ne gândim cum să-i presăm. Avem nevoie să facem un joc bun cu mingea deoarece sunt o echipă care apără bine. Trebuie să fim foarte buni pentru a crea oportunități."
Încă nu este sigur dacă antrenorul poate fi pe bancă pentru meci, Barcelona făcând apel la suspendarea sa pe care a primit-o la meciul cu Granada.
"Dacă nu pot fi acolo, atunci va fi precum în partida de la Valencia, sunt convins că staff-ul meu va face o treabă bună. Nu este nevoie să dramatizăm dacă nu voi putea sta pe bancă.’’, şi-a încheiat Koeman discursul, conform Marca.
Barcelona – Atletico Madrid se joacă sâmbătă, (17:15), iar câştigătoarea va face un pas uriaş către titlu.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59