Contreras a acceptat să vorbească despre viaţa din închisoare și a dezvăluit de ce, pentru o scurtă perioadă, perioada petrecută după gratii a devenit mai ușor de suportat: în perioada pandemiei, deținuții au putut să practice sport și să iasă în curtea penitenciarului.
"Situaţia de aici nu e rea, suntem toţi bine şi, poate că, în perioada asta noi, cei de aici, am fost mai bine decât voi, care sunteţi afară. Putem să alergăm, să ne antrenăm ... Sper să treacă repede. Nu este aşa cum ne imaginăm. Nici răul nu este atât de rău, nici ce e bun nu este atât de bun. Fiecare are povestea şi sufletul lui. Eu nu judec, îmi place să ascult, să ajut şi aici fac asta. În concluzie, în închisoare sunt şi oameni buni şi interesanţi. Să asculţi, să priveşti şi să taci", a declarat jucătorul pentru marca.com.
Koke a mai spus că îi lipseşte familia, fostul jucător neacceptând să fie vizitat în închisoare. În plus, a povestit cum arată zilele lui de detenţie.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
"Aici, zilele sunt foarte lungi, dar până la urmă trebuie să te adaptezi cu noua ta viaţă cotidiană. Eu fac aproape în fiecare zi aceleaşi lucruri. De dimineaţă merg la sala de forţă, apoi joc Parchis. Înainte să fie problema cu coronavirus, făceam un curs de management, dar acum a fost suspendat. De asemenea citesc codul penal, sunt lucruri pe care afară nu le-aş fi făcut, dar aici ai timp să faci asta", a mai spus fostul atacant.
Koke a fost arestat alături de alte 14 persoane, fiind implicaţi în reţeaua de trafic de droguri denumită "Maskoke". Poliţiştii au făcut o captură de peste o tonă de haşiş, arme şi bani.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vărugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59