Fotbal
Liga

Koke, despre viața în închisoare în timpul coronavirus: "Pentru noi a fost mai bine"

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Sergio Contreras "Koke", pe vremea când juca la Aris

Credit imagine: Eurosport

DeCristian Mihala
19/05/2020 la 10:54 | Actualizat 19/05/2020 la 18:51

Pandemia l-a prins în închisoare pe fostul fotbalist spaniol Sergio Contreras (Koke). Ibericul, care a trecut pe la echipele Malaga, Olympique Marseille, Sporting Lisabona, Aris Salonic, Rayo Vallecano, a fost arestat în urmă cu şase luni din cauza traficului de droguri.

Contreras a acceptat să vorbească despre viaţa din închisoare și a dezvăluit de ce, pentru o scurtă perioadă, perioada petrecută după gratii a devenit mai ușor de suportat: în perioada pandemiei, deținuții au putut să practice sport și să iasă în curtea penitenciarului.

"Situaţia de aici nu e rea, suntem toţi bine şi, poate că, în perioada asta noi, cei de aici, am fost mai bine decât voi, care sunteţi afară. Putem să alergăm, să ne antrenăm ... Sper să treacă repede. Nu este aşa cum ne imaginăm. Nici răul nu este atât de rău, nici ce e bun nu este atât de bun. Fiecare are povestea şi sufletul lui. Eu nu judec, îmi place să ascult, să ajut şi aici fac asta. În concluzie, în închisoare sunt şi oameni buni şi interesanţi. Să asculţi, să priveşti şi să taci", a declarat jucătorul pentru marca.com.

Liga

Cum va aduce La Liga un omagiu victimelor coronavirusului. Ce se va întâmpla în timpul partidelor

ACUM 5 MINUTE

Koke a mai spus că îi lipseşte familia, fostul jucător neacceptând să fie vizitat în închisoare. În plus, a povestit cum arată zilele lui de detenţie.

"Aici, zilele sunt foarte lungi, dar până la urmă trebuie să te adaptezi cu noua ta viaţă cotidiană. Eu fac aproape în fiecare zi aceleaşi lucruri. De dimineaţă merg la sala de forţă, apoi joc Parchis. Înainte să fie problema cu coronavirus, făceam un curs de management, dar acum a fost suspendat. De asemenea citesc codul penal, sunt lucruri pe care afară nu le-aş fi făcut, dar aici ai timp să faci asta", a mai spus fostul atacant.

Koke a fost arestat alături de alte 14 persoane, fiind implicaţi în reţeaua de trafic de droguri denumită "Maskoke". Poliţiştii au făcut o captură de peste o tonă de haşiş, arme şi bani.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vărugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.

Liga

Fotbalul nu va mai fi la fel: Real Madrid pregătește o schimbare istorică! Ce vor face "galacticii"

ACUM 8 ORE
Liga

Un club vrea să ia 7 jucători de la Barcelona! Ansu Fati, pe lista celor care pot pleca

IERI LA 12:19
Subiecte asemănătoare
FotbalLiga
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Ultimele știri

Liga

Cum va aduce La Liga un omagiu victimelor coronavirusului. Ce se va întâmpla în timpul partidelor

ACUM 5 MINUTE

Ultimele videoclipuri

Fotbal

#DORdeSPORT cu Florin Motroc

00:30:56

Cele mai populare

Tenis

#YouSayWePlay Roland Garros 2009, înfrângerea istorică a lui Rafael Nadal la Paris

22/05/2020 LA 17:37
Vezi mai multe