Defensiva coordonată de Kristoffer Ajer a fost depășită clar de CFR Cluj în toamna trecută. Campionii României au reușit să-i dea 7 goluri în 4 meciuri lui Celtic, dar Ajer este fundașul pe care Zinedine Zidane îl vrea la Real. Norvegianul de 22 de ani este considerat un demn urmaș al lui Van Dijk la Celtic, iar toate marile forțe din Europa îl urmăresc cu mare atenție.

kristoffer ajer

Credit imagine: Scanpix

Zidane vrea un fundaș tânăr, care să fie un înlocuitor pe teremen lung petru Sergio Ramos. Upamencano de la Leipzig a fost primul nume vehiculat, dar Ajer pare să aibă un avantaj acum, scrie ziarul catalan Mundo Deportivo.
Liga Campionilor UEFA
BREAKING NEWS: Le Parisien anuță că Zidane negociază cu PSG
IERI LA 12:29

Ancelotti l-a ochit primul

Prima echipă care l-a remarcat pe Kristoffer Ajer este Everton, iar prețul cerut de Celtic în această iarnă a fost de 70 de milioane de euro. Este clar că în vară prețurile de transfer vor scădea, iar Realul va încerca să facă acest transfer pentru a întineri defensiva.

E Talks. Cei mai buni fundași din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
PSG e "casa groazei". Statistica rușinii: niciodată în istorie nu s-a mai întâmplat ceva similar
IERI LA 09:03
Liga Campionilor UEFA
Sergio Ramos, convocat în premieră în lotul lui PSG! Fundașul ar putea debuta împotriva lui City
23/11/2021 LA 11:27