Defensiva coordonată de Kristoffer Ajer a fost depășită clar de CFR Cluj în toamna trecută. Campionii României au reușit să-i dea 7 goluri în 4 meciuri lui Celtic, dar Ajer este fundașul pe care Zinedine Zidane îl vrea la Real. Norvegianul de 22 de ani este considerat un demn urmaș al lui Van Dijk la Celtic, iar toate marile forțe din Europa îl urmăresc cu mare atenție.

kristoffer ajer

Credit imagine: Scanpix

Zidane vrea un fundaș tânăr, care să fie un înlocuitor pe teremen lung petru Sergio Ramos. Upamencano de la Leipzig a fost primul nume vehiculat, dar Ajer pare să aibă un avantaj acum, scrie ziarul catalan Mundo Deportivo.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos a rupt tăcerea, după ce a fost lăsat în afara lotului Spaniei pentru CM din Qatar
14/11/2022 LA 16:19

Ancelotti l-a ochit primul

Prima echipă care l-a remarcat pe Kristoffer Ajer este Everton, iar prețul cerut de Celtic în această iarnă a fost de 70 de milioane de euro. Este clar că în vară prețurile de transfer vor scădea, iar Realul va încerca să facă acest transfer pentru a întineri defensiva.

E Talks. Cei mai buni fundași din Premier League, powered by Unibet

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Cupa Mondială FIFA
Sergio Ramos nu a fost inclus în lotul Spaniei pentru Mondial! Reacția promptă a unui star de la PSG
11/11/2022 LA 12:41
Cupa Mondială FIFA
Carlo Ancelotti știe cine e jucătorul care nu trebuie să lipsească din lotul Spaniei pentru Mondial
03/11/2022 LA 16:07