Marți seară, în timpul partidelor din UEFA Champions League, oamenii din conducerea celor de la Real Madrid au început să schimbe mesaje pe WhatsApp, scriu spaniolii de la AS. "Ați văzut ce a reușit Mbappe?" era mesajul de la care a pornit discuția.
Deși nu a început ca titular partida de la Brugge, Kylian Mbappe a reușit în doar 38 de minute ceea ce mulți jucători nu reușesc în întreaga carieră: un hattrick perfect! Primul gol a fost înscris cu capul, al doilea cu piciorul drept după ce a reușit să păcălească un fundaș și portarul cu o singură fentă, iar pe al treilea cu piciorul stâng.

Principala țintă pentru 2020

Liga Campionilor UEFA
Messi l-a făcut pe Mbappe să se răzgândească! Cum a surprins francezul după meciul cu Brugge
ACUM 11 ORE
"Ar fi transferul care să ridice fanii în picioare și să ne mențină în vârful topurilor timp de 10 ani" a fost concluzia mesajelor schimbate de oamenii cu putere de decizie de la Real Madrid, mai scriu spaniolii. Florentino Perez este un mare admirator al lui Mbappe și a încercat să-l aducă încă din 2017. Atunci, tânărul jucător francez a ales să rămână în Franța.
A urmat lupta pentru Gheata de Aur din sezonul trecut și o revenire extraordinară în actualul sezon după o accidentare: Mbappe a reușit 4 goluri în doar 45 de minute jucate!
Cei de la AS scriu pe prima pagină că Mbappe este obiectivul lui Florentino Perez iar suma de 300 de milioane de euro pregătită de Real ar urma să reprezinte un nou record istoric.
Fotbal
Cum arată echipa ideală a anului 2021. PSG, cei mai mulți jucători în trupa anunțată de IFFHS
IERI LA 12:58
Liga Campionilor UEFA
PSG și-a pierdut încrederea în Pochettino! Ce nu le convine jucătorilor și care e părerea lui Messi
06/12/2021 LA 12:38