Barcelona - Mallorca este primul meci al liderului din La Liga din martie și va fi în această seară de la ora 23.00, live text pe Eurosport.ro.
Înaintea duelului din această seară, antrenorul celor de la Real Mallorca, Vicente Moreno, a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu Messi la partida tur din luna decembrie.

L-a enervat pe Messi

Liga
La Masia a produs o nouă generaţie fabuloasă! Coincidenţele dintre Barcelona lui Pep şi cea de acum
ACUM 11 ORE
Vicente Moreno și Leo Messi au avut o dispută la marginea terenului în meciul câștigat de Barcelona în deplasare cu scorul de 5-2. Messi a marcat un hattrick în acel meci, însă la pauză își amenințase adversara cu o umilință
Jucătorii mi-au spus după partidă că sunt vinovat pentru înfrângere pentru că l-am enervat pe Messi. El era nervos și la pauză, pe tunel, mi-a spus că ne vor da 7 goluri și i-a spus și lui Luis Suarez că trebuie să dea 7 goluri. Nu au reușit să o facă, însă el a marcat de 3 ori. Este cel mai bun din lume. Uitați-vă la geniul său, la personalitatea sa și la dorința de a câștiga, iar ceea ce s-a întâmplat arată și mai bine aceste lucruri. De data aceasta nu voi mai intra în conflicte, nu e bine pentru mine
Leo Messi și-a revenit după accidentarea suferită la un antrenament în urmă cu o săptămână și este apt de joc pentru partida din această seară.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM 13 ORE
Fotbal
Messi, "responsabil" pentru deteriorarea relației Neymar-Mbappe? Ce au descoperit francezii
ACUM 16 ORE