Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

"L-am enervat pe Messi și mi-a spus că o să ne dea 7 goluri!" Cât s-a terminat apoi meciul

Sebastian Ujica

Publicat 13/06/2020 la 13:47 GMT+3

Barcelona revine după mai bine de 3 luni într-un meci contra celor de la Mallorca, diseară de la ora 23.00.

Vicente Moreno (Mallorca) și Leo Messi (Barcelona) au avut un conflict la partida tur

Credit imagine: Getty Images

Barcelona - Mallorca este primul meci al liderului din La Liga din martie și va fi în această seară de la ora 23.00, live text pe Eurosport.ro.
Înaintea duelului din această seară, antrenorul celor de la Real Mallorca, Vicente Moreno, a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu Messi la partida tur din luna decembrie.

L-a enervat pe Messi

Vicente Moreno și Leo Messi au avut o dispută la marginea terenului în meciul câștigat de Barcelona în deplasare cu scorul de 5-2. Messi a marcat un hattrick în acel meci, însă la pauză își amenințase adversara cu o umilință
Jucătorii mi-au spus după partidă că sunt vinovat pentru înfrângere pentru că l-am enervat pe Messi. El era nervos și la pauză, pe tunel, mi-a spus că ne vor da 7 goluri și i-a spus și lui Luis Suarez că trebuie să dea 7 goluri. Nu au reușit să o facă, însă el a marcat de 3 ori. Este cel mai bun din lume. Uitați-vă la geniul său, la personalitatea sa și la dorința de a câștiga, iar ceea ce s-a întâmplat arată și mai bine aceste lucruri. De data aceasta nu voi mai intra în conflicte, nu e bine pentru mine
Leo Messi și-a revenit după accidentarea suferită la un antrenament în urmă cu o săptămână și este apt de joc pentru partida din această seară.
picture

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo