Barcelona - Mallorca este primul meci al liderului din La Liga din martie și va fi în această seară de la ora 23.00, live text pe Eurosport.ro.
Înaintea duelului din această seară, antrenorul celor de la Real Mallorca, Vicente Moreno, a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu Messi la partida tur din luna decembrie.

L-a enervat pe Messi

Ligue 1
Real Madrid primește o nouă lovitură de la Mbappe! Planurile starului francez cu PSG
13/08/2022 LA 09:55
Vicente Moreno și Leo Messi au avut o dispută la marginea terenului în meciul câștigat de Barcelona în deplasare cu scorul de 5-2. Messi a marcat un hattrick în acel meci, însă la pauză își amenințase adversara cu o umilință
Jucătorii mi-au spus după partidă că sunt vinovat pentru înfrângere pentru că l-am enervat pe Messi. El era nervos și la pauză, pe tunel, mi-a spus că ne vor da 7 goluri și i-a spus și lui Luis Suarez că trebuie să dea 7 goluri. Nu au reușit să o facă, însă el a marcat de 3 ori. Este cel mai bun din lume. Uitați-vă la geniul său, la personalitatea sa și la dorința de a câștiga, iar ceea ce s-a întâmplat arată și mai bine aceste lucruri. De data aceasta nu voi mai intra în conflicte, nu e bine pentru mine
Leo Messi și-a revenit după accidentarea suferită la un antrenament în urmă cu o săptămână și este apt de joc pentru partida din această seară.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Premier League
L'Equipe a dat explicații după excluderea lui Messi din nominalizările pentru Balonul de Aur
13/08/2022 LA 07:20
Liga
Remarca incomodă făcută de Xavi la adresa lui Lewandowski! Ce a spus antrenorul Barcelonei în 2021
12/08/2022 LA 10:31