Antrenorul celor de la Leganes, Javier Agueirre, a anunțat că La Liga le-a informat pe cluburi că data la care va reîncepe sezonul este 20 iunie. Sezonul 2019/2020 este suspendat încă de la începutul lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus.
Aguirre a vorbit cu cei de la Marco Claro din Mexic, dezvăluind că sezonul va fi completat într-o perioadă de 5 săptămâni.
Acum avem o dată pentru revenire: La Liga va începe din nou pe 20 iunie și se va încheia după 5 săptămâni, pe 26 iulie. Meciurile se vor juca sâmbătă-duminică și miercuri-joi. La Liga ne-a informat în mod oficial și sunt atât de fericit pentru că reîncepem și antrenamentele. Noi vom începe de mâine. Din fericire, am trecut cu toții testul pentru coronavirus | Javier Aguirre, antrenor Leganes
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24

Barcelona a reluat antrenamentele

Liderul din La Liga, FC Barcelona, a primit undă verde pentru reluarea antrenamentelor după ce toți jucătorii au fost testați iar rezultatul a fost negativ. Astfel, de vineri, jucătorii au putut să se întoarcă la baza de antrenament a clubului.
Cei de la Barcelona au postat un clip cu Leo Messi jonglând pe terenul de antrenament.

Renan Lodi, testat pozitiv

Există însă în continuare motive de îngrijorare. Cei de la RAC1 au anunțat că 3 jucători din La Liga au fost testați pozitiv cu coronavirus. Unul dintre aceștia este Renan Lodi, jucătorul celor de la Atletico Madrid.
Fundașul brazilian a intrat în izolare, urmând ca peste 10 zile să refacă testul pentru a vedea dacă a învins virusul. El nu va intra în contact cu vreun coleg până când testul va ieși negativ.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
5 variante pentru Ronaldo dacă decide să plece de la Manchester United! Unde ar putea ajunge
20/01/2022 LA 05:17
Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
19/01/2022 LA 10:14