Atmosfera din vestiarul Barcelonei nu este deloc strălucită, iar principalul vinovat este considerat Quique Setien. Relația dintre tehnicianul catalanilor și jucătorii săi s-a răcit semnificativ în ultima perioadă, iar acest lucru a fost vizibil și aseară, într-una din pauzele de hidratare.
Pe de-o parte, jucătorii lui Altetico s-au adunat în jurul lui Diego Simeone pentru a primi câteva indicații, demonstrând unitatea grupului și conexiunea excelentă dintre argentinian și elevii săi. La câțiva metri distanță, situația era complet diferită. Messi și coechipierii săi n-au profitat de pauză pentru a discuta detalii legate de jocul echipei.
Setien a stat separat, alături de secundul său, fără să le ofere vreun sfat catalanilor. În cazul Barcei, s-au putut observa cu ochiul liber tensiunea și lipsa de coeziune din vestiar, despre care s-a tot discutat în presa spaniolă în acest sezon.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Mai jos, momentul respectiv:
https://i.eurosport.com/2020/07/01/2842222.jpg

La Liga | Real Madrid se poate distanța de rivala Barcelona în lupta pentru titlu

Momentul respectiv, cu cele două echipe aflate în antiteză totală, a fost descris de As drept "imaginea care îi rănește pe fanii Barcelonei și le umple sufletul cu mândrie suporterilor lui Atletico".
În urma remizei înregistrate împotriva lui Atletico Madrid, Barcelona a ratat șansa de a trece din nou pe prima poziție în La Liga, cel puțin temporar. În cazul în care va câștiga mâine (ora 23:00) contra lui Getafe, liderul Real Madrid se va distanța la 4 puncte de rivala de pe Camp Nou și va face un pas uriaș către titlul de campioană.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2841179.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59