Spania e cea mai afectată țară din Europa din punct de vedere al coronavirusului, astfel că autoritățile sunt extrem de atente când vine vorba de reluarea competițiilor sportive. Chiar dacă miza financiară e una uriașă, mai ales în fotbal, acolo unde cluburile pierd milioane de euro din drepturile TV, Guvernul iberic nu își va asuma riscuri inutile. La Liga se va relua doar în contextul în care riscurile pentru sănătatea celor angrenați în dispute vor fi minime.
"Nu pot să vă spun acum dacă fotbalul profesionist va putea să-și reînceapă activitatea înainte de venirea verii. Ar fi nechibzuit pentru mine", a spus Salvador Illa, citat de As.
Ministrul Sănătății a cerut răbdare, pentru a se vedea cum evoluează pandemia în următoarele săptămâni. Dacă lucrurile se vor îmbunătăți, pot fi reluate "diferite activități sportive", deși a avertizat că revenirea la normalitate e foarte departe. "Lucrurile nu vor mai fi ca înainte", a concluzionat Illa.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Pedro Sanchez a anunţat reluarea activităţilor fizice în aer liber
Şeful Guvernului spaniol, Pedro Sanchez, a anunţat că începând cu data de 2 mai întreaga populaţie va putea ieşi din casă pentru a realiza activităţi fizice.
Acest lucru se va întâmpla însă doar dacă evoluţia pandemiei va fi pozitivă.
"Dacă evoluţia continuă să fie pozitivă, începând cu data de 2 mai, se va putea face sport. De asemenea, ne vom putea plimba alături de persoanele cu care locuim. Dacă procedăm cu prudenţă, dacă ieşirile respectă regulamentul şi nu sunt generate mai multe cazuri de infectare, prima măsură de relaxare va fi succedată de următoarea", a spus Sanchez.
De la Trent Alexander-Arnold la Wifried Zaha și de la Raheem Sterling la Andre Gomes, starurile din Premier League își reprezintă echipele în meciuri foarte interesante de FIFA. Acesta este E Premier League si va fi pe eurosport.ro începand de luni, ora 20:00.

E Premier League

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59