Atacantul francez a trimis elegant cu călcâiul în fața porții, printre picioarele unui adversar, iar Casemiro a îndeplinit o simplă formalitate. A fost al 7-lea assist al lui Benzema în actualul sezon din La Liga. În același timp, francezul este cel mai bun marcator al "galacticilor", cu 17 goluri. Doar Leo Messi, starul Barcelonei, se poate lăuda cu cifre mai bune în stagiunea curentă (21).
Zinedine Zidane, tehnicianul lui Real Madrid, l-a lăudat pe Benzema pentru prestația sa excelentă din duelul cu Espanyol, în urma căruia echipa sa a făcut un pas important către titlul de campioană. Antrenorul madrilenilor s-a arătat impresionat de pasa oferită de conaționalul său la golul lui Casemiro, pe care a descris-o drept "o execuție de clasă":
Cu toții știm că Benzema este un jucător impresionant. Demonstrează asta la fiecare meci. Se află aici de 11 ani și ne bucurăm de calitatea sa. A progresat în fiecare an și încă se află la o vârstă bună. Consider că se află în cea mai bună perioadă a carierei sale. A fost o execuție de clasă (n.r. - assist-ul lui Benzema). Este genul de fază pe care oamenii o așteaptă când se uită la fotbal. Casemiro se aștepta la o astfel de pasă, iar acesta mi se pare cel mai frumos lucru. A avut încredere în alegerea lui Benzema. | Zinedine Zidane
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

La Liga | Real Madrid are un avans de 2 puncte față de Barcelona

Cu 6 etape rămase până la finalul sezonului, Real Madrid se află pe primul loc în La Liga, cu un avans de 2 puncte față de Barcelona, care s-a încurcat pe terenul celor de la Celta Vigo. "Galacticii" vor mai juca împotriva celor de la Getafe (acasă), Athletic Bilbao (deplasare), Alaves (acasă), Granada (deplasare), Villarreal (acasă) și Leganes (deplasare).
În cazul în care menține avansul față de rivala de pe Camp Nou, Real Madrid va cuceri al 34-lea titlu de campioană și al doilea obținut cu Zidane pe banca tehnică.
https://i.eurosport.com/2020/06/29/2840949.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59