Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

La Liga | Real Madrid - Mallorca 2-0. "Galacticii" au revenit pe primul loc în Spania

Cosmin Cioboata

Actualizat 25/06/2020 la 01:14 GMT+3

La Liga | Real Madrid - Mallorca 2-0. "Galacticii" au câștigat fără emoții duelul cu Mallorca și au revenit pe primul loc în Spania, la egalitate de puncte cu rivala Barcelona.

La Liga | Real Madrid - Mallorca 2-0

Credit imagine: Getty Images

Vinicius Jr a deschis scorul pe stadionul "Alfredo Di Stefano" în minutul 19, după o pasă expediată de Luka Modric. Brazilianul a trimis sub bara transversală, din apropierea porții, fără speranțe pentru goalkeeper-ul oaspeților. Ieșit accidentat la ultimul meci din campionat, Sergio Ramos s-a recuperat rapid și a început ca titular partida de la Madrid.
Mai mult, căpitanul Realului a reușit să și înscrie, după aproape o oră de joc. Fundașul reușit o execuție magistrală din lovitură liberă din apropierea careului, direct în vinclul porții. A fost al 69-lea gol înscris de Ramos în La Liga.

La Liga | Real Madrid a revenit pe primul loc în Spania

S-a încheiat 2-0 pentru Real Madrid, care a revenit pe prima poziție din La Liga, cu 7 etape înainte de finalul sezonului. Formația pregătită de Zinedine Zidane se află la egalitate de puncte cu Barcelona (68), însă se bucură de avantajul rezultatelor directe din El Clasico: 0-0 și 2-0.
Premier League programul transmisiunilor
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo