Întreruptă pe 10 martie din cauza crizei coronavirus, La Liga se va întoarce în săptămânile următoare. Cluburile şi Liga Spaniolă se puseseră deja de acord cu privire la reluarea competiţiei, însă se aştepta şi un semn clar de la autorităţi.
Iar acesta a venit astăzi, Pedro Sanchez, premierul Spaniei, explicând că e sigur ca stagiunea să se reia, dar sub măsuri de securitate ca cele din Germania. La fel ca în Bundesliga, toate partidele se vor disputa fără spectatori în tribune, evident.
"Spania a făcut ceea ce ar trebui și acum se deschid noi orizonturi pentru toată lumea. A venit momentul să recuperăm multe dintre activitățile zilnice. Începând cu 8 iunie, LaLiga va reveni", a fost anunţul lui Pedro Sanchez, conform Marca.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39

8 iunie, dat cea mai optimistă pentru revenirea La Liga

Secretarul de stat pentru sport, Irene Lozano, a avut o întâlnire înainte de anunțul lui Pedro Sanchez cu ministrul Sănătății, Salvador Illa, pentru a finaliza toate detaliile. Deşi primul ministru a lansat deja public data de 8 iunie, presa spaniolă vorbeşte despre faptul că acea dată e una optimistă, existând variantele 12 iunie şi chiar 19 iunie drept date mai realiste pentru reluarea sezonului.
În acest moment, în La Liga, Barcelona este pe primul loc, cu două puncte avans peste marea rivală, Real Madrid. "Galacticii", Sevilla și Real Sociedad ocupă celelalte locuri de Liga Campionilor, în timp ce pe pozițiile retrogradante se află Mallorca, Leganes și Espanyol.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59