După ce în urmă cu o săptămână declarase că Mbappe este jucătorul pe care visează să-l aducă la Valladolid, Ronaldo a oferit acum o nouă declarație legată de un potențial transfer.
Transferat vara trecută sub formă de împrumut de la Manchester United la Inter, Sanchez a reușit să înscrie un singur gol pentru formația italiană. Nici accidentarea la gleznă din finalul anului trecut nu l-a ajutat pe chilian, care ar putea fi cumpărat definitiv de clubul de pe Giuseppe Meazza la finalul sezonului.
Recent, Alexis Sanchez a primit o propunere surprinzătoare din partea unuia dintre cei mai mari jucători din istoria fotbalului. Ronaldo, dublu campion mondial cu Brazilia, i-a transmis fostului atacant de la Barcelona și Arsenal că îi lasă "ușa deschisă" în contextul unui transfer la Real Valladolid, clubul unde fostul atacant de la Inter sau Real Madrid este acționar majoritar.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
Alexis Sanchez are foarte multă calitate. Dacă nu va ajunge la Inter, Valladolid îi va lăsa ușa deschisă. | Ronaldo

La Liga | Alexis Sanchez, dorit de Ronaldo la Real Valladolid

Alexis Sanchez va avea șansa să evolueze diseară (ora 22:45), în primul meci disputat de Inter după pandemia de coronavirus. Formația lui Conte va primi vizita celor de la Sampdoria. După 25 de meciuri disputate, trupa de pe Giuseppe Meazza se află pe locul 3 în Serie A, la 9 puncte în spatele liderului Juventus. Sanchez a sosit la Inter vara trecută, iar de atunci a reușit să contribuie la 4 goluri în 16 apariții: 1 gol și 3 assist-uri.
De-a lungul carierei sale, Alexis Sanchez a mai evoluat pentru cluburi precum Arsenal, Barcelona și Udinese, reușind să câștige inclusiv un titlu de campion în La Liga, în 2013, alături de formația catalană. În perioada petrecută în Premier League, internaționalul chilian a cucerit 3 trofee, toate în tricoul lui Arsenal: două Cupe și o Supercupă a Angliei.
Real Valladolid, echipa patronată de Ronaldo, se află pe locul 15 în Spania, cu 8 runde rămase până la finalul stagiunii.

Barcelona sau Real? Aceștia sunt adversarii în lupta pentru titlu din Spania

Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59