Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

La Liga | Sergio Ramos s-a accidentat la ultimul meci al lui Real Madrid. Când va reveni pe teren

Cosmin Cioboata

Publicat 22/06/2020 la 16:26 GMT+3

La Liga | Sergio Ramos, căpitanul celor de la Real Madrid, s-a accidentat la ultimul meci câștigat de formația lui Zinedine Zidane pe terenul lui Real Sociedad, scor 2-1.

La Liga | Sergio Ramos s-a accidentat la ultimul meci al lui Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

Din fericire pentru trupa de pe Santiago Bernabeu, fundașul de 34 de ani nu va sta departe de teren prea mult timp, existând posibilitatea să evolueze chiar în următoarea partidă, programată miercuri. Potrivit As, medicii Realului au confirmat că Ramos a suferit doar o sperietură, iar accidentarea nu este deloc gravă.
Ramos a deschis scorul pentru Real în minutul 50, pentru ca peste 10 minute să fie înlocuit de Zidane. Internaționalul spaniol s-a ciocnit cu Alexander Isak, atacantul lui Sociedad, și a reclamat dureri la genunchiul stâng. Căpitanul "Los Blancos" a continuat partida, vizibil deranjat de durere, pentru ca în final să ceară schimbare. Medicii i-au acordat primul ajutor pe margine, punându-i o pungă cu gheață pe genunchiul afectat, astfel încât să evite inflamarea acestuia.

La Liga | Sergio Ramos s-a accidentat în Real Sociedad - Real Madrid

Cei de la Real Madrid s-au temut că accidentarea ar putea fi serioasă și că Ramos ar urma să rateze meciurile din restul sezonului. Totuși, jurnaliștii spanioli susțin că Zinedine Zidane nu are motive de îngrijorare. Mai mult, Ramos n-a avut nevoie nici măcar de RMN pentru a fi clarificată situația.
Deși accidentarea nu a fost serioasă, sursa citată susține că Sergio Ramos încă acuză o senzație de disconfort, motiv pentru care Zidane l-ar putea menaja la meciul de miercuri, contra celor de la Mallorca. Managerul francez ar putea lua această decizie pentru a se asigura că Ramos va fi apt 100% la duelul de duminică, de pe terenul lui Espanyol.

La Liga: Real Sociedad - Real Madrid 1-2. "Galacticii", pe primul loc în Spania

Real Madrid s-a impus cu 2-1 pe terenul lui Real Sociedad și a urcat pe primul loc în La Liga, la egalitate de puncte cu Barcelona. Benzema a adus liniștea, cel puțin pentru moment, în tabăra madrilenilor, după ce a dus scorul la 2-0, după o pasă a lui Valverde, dar jocul, per total, nu a fost menit să îi facă foarte optimiști pe fanii blanco. În consecință, finalul a fost unul cu emoții, după ce Merino a redus din diferență în minutul 83.
Grație reușitei din această seară, Sergio Ramos a ajuns la al 68-lea gol marcat în La Liga, impresionant pentru un fundaș. El l-a depășit pe Ronald Koeman, devenind apărătorul cu cele mai multe goluri înscrise în campionatul Spaniei.
Real nu a strălucit, singurul jucător care a adus un plus de fantezie în atac fiind Vinicius. Acesta se simte excelent în disputele cu Sociedad. În fața fundașilor echipei din Țara Bascilor, brazilianul a încercat, de-a lungul confruntărilor directe, 39 de driblinguri. În 24 dintre cazuri, și-a depășit adversarul direct.
Cu reușita din această seară, Benzema a ajuns la 165 de goluri în campionat pentru Real, depășindu-l pe Hugo Sanchez. Doar Cristiano Ronaldo (311), Raul (228), Di Stefano (216) și Santillana au înscris de mai multe ori pentru madrileni în competiția internă.
În cele din urmă, Real s-a impus la limită, iar succesul o aduce pe primul loc în clasament, la egalitate cu Barcelona, 65 de puncte.

Real Madrid și Barcelona, programul partidelor până la finalul sezonului

Dacă ne uităm peste programul ultimelor etape, Real Madrid pare avantajată de program. Formația lui Zidane are o singură deplasare mai dificilă, la Bilbao, în timp ce Barcelona are de jucat la Villarreal, dar și un meci teribil de complicat, pe teren propriu, cu Atletico Madrid.
  • Etapa 31: Barcelona - Athletic Bilbao şi Real Madrid - Mallorca
  • Etapa 32: Celta - Barcelona şi Espanyol - Real Madrid
  • Etapa 33: Barcelona - Atletico Madrid şi Real Madrid - Getafe
  • Etapa 34: Villarreal - Barcelona şi Athletic Bilbao - Real Madrid
  • Etapa 35: Barcelona - Espanyol şi Real Madrid - Alaves
  • Etapa 36: Valladolid - Barcelona şi Granada - Real Madrid
  • Etapa 37: Barcelona - Osasuna şi Real Madrid - Villarreal
  • Etapa 38: Alaves - Barcelona şi Leganes - Real Madrid
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo