În urma rezultatului înregistrat vineri seară, Barca se menține la 3 puncte în fața lui Real Madrid, care va evolua mâine (duminică, 21 iunie), de la ora 23:00, pe terenul lui Sociedad, într-o partidă transmisă livetext pe Eurosport.ro.
Barcelona a dominat prima repriză, reușind să trimită de 3 ori pe spațiul porții apărate de Vaclik. De cealaltă parte, Sevilla a avut numai 2 ocazii în primele 45 de minute, fără vreun șut cadrat. Gazdele și-au revenit după pauză și au amenințat în mai multe rânduri poarta lui Ter Stegen, care a intervenit salvator de 4 ori. Messi, cel mai bun marcator din sezonul actual din La Liga, n-a reușit să facă diferența în această seară, iar partida s-a încheiat cu o remiză albă, care nu ajută formația catalană.
Liga
Barcelona l-a transferat pe cel mai talentat puști din Turcia! Cine este noua speranță a catalanilor
ACUM 8 ORE

La Liga | Barcelona are un avans de 3 puncte față de Real Madrid

Aflată la 3 puncte în spatele Barcelonei, Real Madrid ar putea deveni lider în La Liga la finalul acestei etape, în cazul în care va câștiga pe terenul lui Sociedad. Podiumul din Spania este completat de Sevilla, care păstrează un avans de 3 puncte față de Atletico Madrid, echipa aflată pe poziția a 4-a, ultima care asigură calificarea în grupele UEFA Champions League.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2835076.jpg
Serie A
4 forțe din Europa se luptă pentru transferul unei vedete din naționala Germaniei
ACUM 9 ORE
Liga
Ce i-a transmis Laporta lui Koeman înaintea partidei de la Cadiz: "Aceste situații se depășesc..."
ACUM 10 ORE