Liga de fotbal din Spania credea că a luat hotărârea salvatoare când a decis ca următoarele două runde din La Liga și Liga Adelante să se dispute fără public. Oficialii și-au bazat decizia pe raportul primit de la Ministerul de Sănătate și din partea consiliilor regionale care vor să evite orice întâlniri în masă ale oamenilor. Decizia era inițial pentru 2 săptămâni însă putea să fie prelungită în funcție de situația din Spania.
Conform sport.es, rapoartele medicale sunt tot mai îngrijorătoare, astfel că acum se ia tot mai serios în calcul o suspendare a campionatului, pentru început pentru o perioadă de două săptămâni. Apoi, în funcție de modul în care e gestionată criza generată de coronavirus, se va lua hotărârea finală, putând să se ajungă inclusiv la întreruperea campionatului și omologarea rezultatelor din acest moment.
"Toate indiciile ne duc cu gândul către o decizie care se va lua în următoarele ore privind suspendarea La Liga. Vom avea parte de o pauză de 15 zile pentru a vedea modul în care coronavirusul se răspândește în Spania, înainte ca o decizie finală să fie luată. Dacă virusul va continua să facă noi victime, așa cum specialiștii anticipează, nu va mai fi timp pentru a se recupera partidele amânate. La Liga, împreună cu Federația spaniolă va căuta să găsească o formulă după care să fie stabilită campioana, dar și echipele promovate și cele retrogradate", notează sport.es.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
În acest moment, în La Liga, Barcelona este pe primul loc, cu două puncte avans peste marea rivală, Real Madrid. "Galacticii", Sevilla și Real Sociedad ocupă celelalte locuri de Liga Campionilor, în timp ce pe pozițiile retrogradante se află Mallorca, Leganes și Espanyol.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59