Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

La Liga va aduce un omagiu victimelor coronavirusului după reluarea sezonului

Vlad Dumitrescu

Actualizat 27/05/2020 la 18:25 GMT+3

Sezonul din La Liga va fi reluat, cel mai probabil, în iunie iar oficialii campionatului spaniol au decis să ofere un omagiu victimelor coronavirusului. Astfel, partidele vor fi oprite în minutul 20 pentru a comemora pe cei care au decedat.

Lionel Messi (Barcelona) se duelează cu Sergio Ramos (Real Madrid)

Credit imagine: Getty Images

Reînceprea campionatului din Spania va aduce multe surprize. La Liga lucrează deja cu principalele televiziuni (Movistar și Mediapro) pentru a oferi cea mai bună experiență telespectatorilor, dar nu numai pentru asta. Departamentul pentru branding global al La Liga, condus de Enrique Moreno, pregătește un omagiu adus tuturor victimelor coronavirusului. Meciurile se vor opri în minutul 20 ca semn de respect față de cei care au murit din cauza COVID-19.
În acest moment se stabilesc ultimele detalii privind un videoclip emoționant la care vor participa sportivi dar și alte personalități. Acest clip va fi difuzat în momentul de întrerupere. Astfel, La Liga încearcă să revină la normal pe cât posibil. De altfel, oficialii spanioli au găsit o soluție unică pentru a afla dacă jucătorii care sunt infectați au dat boala mai departe altor persoane de pe teren.

Când revine La Liga

Întreruptă pe 10 martie din cauza crizei coronavirus, La Liga se va întoarce în săptămânile următoare. Cluburile şi Liga Spaniolă se puseseră deja de acord cu privire la reluarea competiţiei, însă se aştepta şi un semn clar de la autorităţi.
Iar acesta a venit zilele trecute, Pedro Sanchez, premierul Spaniei, explicând că e sigur ca stagiunea să se reia, dar sub măsuri de securitate ca cele din Germania. La fel ca în Bundesliga, toate partidele se vor disputa fără spectatori în tribune, evident.
"Spania a făcut ceea ce ar trebui și acum se deschid noi orizonturi pentru toată lumea. A venit momentul să recuperăm multe dintre activitățile zilnice. Începând cu 8 iunie, LaLiga va reveni", a fost anunţul lui Pedro Sanchez, conform Marca.
YouSayWePlay
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo