Joan Laporta este unul dintre principalii favoriți să devină președinte la Barcelona, după demisia lui Josep Maria Bartomeu. Alegerile prezidențiale de pe Camp Nou vor avea loc la jumătatea lunii ianuarie, iar candidații și-au lansat deja campaniile electorale.
Laporta a mai ocupat postul de președinte al catalanilor și între 2003 și 2010, perioadă în care Messi&Co au obținut performanțe impresionante.
Laporta a ales un mijloc inedit prin care să-și anunțe candidatura pentru luna ianuarie. Acesta a amplasat un poster gigantic cu propria figură pe un bloc aflat lângă Santiago Bernabeu, legendarul stadion al Realului.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
"Mă bucur să vă revăd!", este mesajul care însoțește imaginea respectivă.

Joan Laporta, pregătit să revină la președinția Barcelonei

Deși gestul este considerat provocator la adresa fanilor Realului, cotidianul Marca este de părere că posterul respectiv îl va ajuta mult pe Laporta în actuala campanie.
Suporterii Barcelonei aflați în Madrid vor putea să-l voteze chiar în "casa" Realului, iar banner-ul gigantic cu siguranță va juca un rol important.
În perioada petrecută de Joan Laporta la cârma Barcelonei, catalanii au câștigat 12 trofee, printre care se numără 4 titluri în La Liga și 2 Ligi ale Campionilor. Apogeul a fost atins în sezonul 2008/2009, când formația pregătită de Pep Guardiola a cucerit toate cele 6 trofee puse în joc: titlul în Spania, Cupa Spaniei, Supercupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Campionatul Mondial al Cluburilor.
https://i.eurosport.com/2020/12/15/2955819.jpg
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59