Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lautaro Martinez a refuzat-o de două ori pe Real Madrid: "Au venit după mine în Argentina"

Cosmin Cioboata

Publicat 07/05/2021 la 12:57 GMT+3

Lautaro Martinez (23 de ani) a fost dorit de două ori la Real Madrid, pe vremea când era junior în țara natală, Argentina. Atacantul sud-american, ajuns între timp la Inter Milano, i-a refuzat însă în ambele ocazii pe "galactici".

Lautaro Martinez (stânga), în duel cu Jadon Sancho (dreapta)

Credit imagine: Getty Images

Lautaro Martinez este genul de fotbalist pe care orice echipă și-l dorește. În acest caz, Inter se poate considera extrem de norocoasă. Atacantul argentinian a ajuns la echipa din Milano în urmă cu 3 ani, după ce italienii le-au plătit 25 de milioane de euro celor de la Racing Club, echipa care l-a crescut.
Lautaro a "explodat" în tricoul lui Inter, ajutat și de partenerul de atac, Romelu Lukaku. Jocul lui Martinez i-a impresionat inclusiv pe conducătorii Barcelonei, care au vrut să-l transfere vara trecută.
Catalanii nu s-au putut apropia însă de clauza uriașă stabilită de Inter - 111 milioane de euro - și au fost nevoiți să renunțe, chiar dacă Messi îl contactase personal pentru a-l convinge să vină pe Camp Nou.
Lautaro Martinez (Inter)

Lautaro Martinez a refuzat-o de două ori pe Real Madrid: "Au venit după mine în Argentina"

Într-un interviu oferit pentru ESPN, Lautaro Martinez a dezvăluit că Barcelona n-a fost singura echipă din La Liga care s-a aflat pe urmele sale. Când era junior la Racing Club, scouterii lui Real Madrid au venit de două ori în Argentina în încercarea de a-l aduce în Spania.
Ambele tentative ale "galacticilor" au fost respinse de tânărul jucător:
"Real Madrid a venit după mine de două ori când eram la echipa de tineret a lui Racing. Dar eu voiam mai întâi să îmi fac un nume în fotbalul din Argentina și să fac pasul în Europa când mă simțeam pregătit.", a spus Lautaro Martinez, pentru ESPN.
Fără doar și poate, așteptarea lui Lautaro a meritat din plin. Argentinianul a ajuns la Inter în 2018, iar în acest sezon a devenit campion al Italiei. La ora actuală, atacantul de 23 de ani este considerat unul dintre cei mai buni atacanți din lume, iar cota sa a ajuns la 70 de milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.
În cele 3 sezoane petrecute la Inter, Lautaro Martinez a marcat 45 de goluri și a oferit 18 assist-uri, în 128 de apariții.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo