După ce Florentino Perez a înțeles că Mbappe și Haaland, principalele ținte ale Realului, sunt foarte greu de adus, acesta pare să încerce o lovitură pe piața transferurilor care să o afecteze și pe marea rivală, Barcelona.
Zilele trecute, presa spaniolă a scris despre un "acord total" între reprezentanții blaugrana și jucătorul lui Inter, doar că negocierile dintre cluburi sunt extrem de anevoioase. Concret, Barcelona nu ia în calcul să plătească clauza de reziliere de 111 milioane de euro avută de vârf la Inter și vrea să aștepte până după jumătatea lunii iulie, când aceasta nu va mai fi valabilă, pentru a negocia direct cu formația nerazzurră.
Real Madrid vrea să profite de asta și e gata să facă o ofertă superioară marii rivale. Inclusiv la nivel salarial (Barcelona i-a oferit lui Lautaro Martinez 12 milioane de euro/an), formația de pe Bernabeu e dispusă să supraliciteze, astfel încât să i-l sufle catalanilor pe atacant.
Bundesliga
S-a resemnat Borussia Dortmund?! Pe cine au pus ochii pentru a-i lua locul lui Haaland
ACUM 9 ORE
"În ciuda faptului că Lautaro Martínez și- a exprimat deja intențiile clare, care nu sunt altele decât să semneze pentru Barça sezonul viitor, Real Madrid nu poate rezista și încearcă să îl transfere", notează și Mundo Deportivo, care citează Sky Italia.

Interesul lui Real Madrid pentru Lautaro Martinez, doar momeală?

Trebuie spus că abordarea Realului poate să aibă în spate și două obiective clare, iar interesul să nu fie unul menit să ducă la un transfer.
În primul rând, Perez ar putea să urmărească prin această tactică să slăbească pretențiile financiare ale lui Dortmund pentru Haaland. În condițiile în care germanii ar vedea că Real s-a reorientat către o altă țintă, suma cerută pentru vârful norvegian ar putea fi mai mică, la o eventuală nouă întâlnire pentru negocierea transferului.
În al doilea rând, Real ar putea să încerce să îi forțeze mâna Barcelonei. Catalanii nu au făcut un secret din faptul că Lautaro Martinez e principala țintă, iar un eventual interes al grupării din capitala Spaniei ar putea să îi determine pe șefii blaugrana să supraliciteze în negocierile cu Inter și cu jucătorul.
Liga
Real s-a distrat cu Mallorca și e lider în La Liga! PSG, fără Messi, s-a impus în prelungiri la Metz
ACUM 21 ORE
Liga
Un jucător important de la Real Madrid amenință că pleacă de la club! Ce echipe sunt pe urmele lui
IERI LA 13:45