Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Lautaro Martinez s-a înțeles cu Real Madrid, deși era dorit intens de Barcelona

Cosmin Cioboata

Actualizat 14/09/2020 la 14:22 GMT+3

Lautaro Martinez părea ca și transferat la Barcelona, în locul lui Luis Suarez, însă un anunț de ultimă oră a schimbat complet datele problemei. Potrivit publicației italiene Sport Mediaset, citată de Mundo Deportivo, starul lui Inter s-a înțeles cu Real Madrid, eterna rivală a catalanilor.

Lautaro Martinez s-a înțeles cu Real Madrid

Credit imagine: Getty Images

În această dimineață a apărut vestea că reprezentanții lui Lautaro Martinez se află în Barcelona pentru a discuta cu oficialii trupei catalane. Toate lucrurile păreau să meargă în direcția unui transfer al argentinianului pe Camp Nou, însă "galacticii" au avut un cuvânt de spus. Unul uriaș, așa cum anunță sursa citată.
Presa din Peninsulă susține că impresarii lui Lautaro au făcut o oprire în Madrid, pe drumul lor către Catalonia. Iar oprirea s-a transformat rapid într-un acord comun între Real și Lautaro.
Inter ar fi încercat să țină secretă întreaga operațiune pentru a nu influența transferul lui Arturo Vidal, mijlocașul Barcelonei, pe Giuseppe Meazza. Internaționalul chilian este deja cu un picior la Milano, motiv pentru care interesul Realului pentru serviciile lui Lautaro a primit undă verde să fie anunțat în presa internațională.

Veste proastă pentru Barcelona! Lautaro Martinez s-a înțeles cu Real Madrid

La Barcelona, Lautaro ar urma să primească un salariu de 8 milioane de euro pe sezon.
Potrivit jurnaliștilor italieni, Real Madrid ar urma să achite în jur de 100 milioane de euro pentru Lautaro. Ar fi o lovitură uriașă oferită de "galactici" marii rivale de pe Camp Nou, care își punea speranțele în transferul conaționalului lui Lionel Messi. În același timp, Inter va folosi suma obținută pentru a finanța transferul lui N'Golo Kante, mijlocașul lui Chelsea.
Pe lângă suma respectivă, Real Madrid ar urma să-l ofere și pe Luka Jovic sub formă de împrumut, cu opțiunea de cumpărare definitivă, pentru a umple măcar temporar golul lăsat de Lautaro la formația lui Antonio Conte. O altă variantă pentru ofensiva lui Inter ar fi Edin Dzeko, aflat la AS Roma, o altă formație din Serie A.
La ora actuală, Lautaro este cotat la 70 milioane de euro de transfermarkt.com. Starul argentinian a ajuns la Inter în urmă cu 2 ani, după ce italienii le-au plătit 25 milioane de euro celor de la Racing Club, din țara sa natală. În cele două sezoane petrecute pe Giuseppe Meazza, internaționalul de 23 de ani a marcat 30 de goluri în 84 de apariții.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo