Zidane este foarte hotărât să încaseze cât mai mulți bani pentru cei doi fotbaliști extraordinari care nu-și găsesc loc în lotul Realului. Gareth Bale și James Rodriguez sunt pe picior de plecare, iar Zidane speră ca echipele din Premier League care îi curtează să se miște cât mai repede.
https://i.eurosport.com/2020/07/08/2846939.jpg

Situația lui James Rodriguez

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
IERI LA 10:50
Fostul golgheter al Campionatului Mondial, James a devenit o adevărată fantomă. Revenit după împrumutul de doi ani la Bayern, columbianul de 29 de ani a terminat acest sezon cu doar 8 meciuri în La Liga și un singur gol. Everton pare soluția naturală pentru James, unde fostul său antrenor Ancelotti îl așteaptă cu brațele deschise. James Rodriguez este curtat și de alte echipe importante ca Arsenal, PSG sau Milan.
https://i.eurosport.com/2020/05/27/2824739.jpg

Problemele lui Gareth Bale

Nu e un secret că Gareth Bale nu este între oamenii pe care Zidane îi apreciază. De altfel, galezul de 31 de ani a jucat în doar 2 partide de la revenirea fotbalului în Spania și a văzut de pe bancă tot meciul câștigat de Real Madrid cu Villarreal. Realții foarte reci dintre cei doi au fost vizibile și în ultimele zile. În timp ce colegii săi au sărbătorit primul titlu după 3 ani împreună cu Zidane, Bale stătea cu brațele încrucișate în spatele lor. Ziarele de la LOndra scriu că Bale este dorit insistent de Mourinho la Tottenham pentru sezonul viitor, dar prețul de vânzare rămâne de negociat.

Leganes luptă pentru supraviețuire

Real Madrid este deja campioană și merge pe terenul unei echipe disperate. Leganes are cu un punct mai puțin decât Celta Vigo și doar o victorie cu Real o mai ține în lupta pentru evitarea retrogradării. Zidane îl odihnește pe Eden Hazard, nu l-a luat la Laeganes pe Marcelo, accidentat și îl va titulariza în poartă pe francezul Areola. Courtois nu a prins nici un antrenament cu echipa în ultimele zile din cauza unei accidentări.
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
IERI LA 07:16
Liga
Bale va lipsi o perioadă îndelungată din cauza ultimei accidentări! Ce meciuri va rata galezul
18/09/2021 LA 13:53