Transferul de urgenţă al atacantului Martin Braithwaite la FC Barcelona, de la Leganes, a stârnit nemulţumiri în rândul clubului de lângă Madrid.
Barcelona a primit o derogare din partea Federaţiei, conform regulamentului în vigoare, prin care i se permitea să aducă un alt jucător din campionatul intern, în afara perioadei de transferuri, după ce Ousmane Dembele a suferit o accidentare de lungă durată.
Catalanii au ales să plătească clauza de reziliere a danezului Martin Braithwaite, în valoare de 18 milioane de euro.
Liga
Ernesto Valverde: "E mai bine ca oamenii să nu știe adevărul despre Leo Messi"
19/08/2021 LA 14:39
La rândul său, Leganes a solicitat să i se permită aducerea unui înlocuitor pentru Braithwaite, însă Federaţia a oferit un răspuns negativ, pentru că regulamentul nu permite un astfel de transfer în afara perioadei clasice, care s-a încheiat pe 31 ianuarie.
Leganes a emis un comunicat în care precizează că se confruntă cu reglementări nedrepte, care pun în pericol integritatea competiţiei, dreptul tuturor formaţiilor de a concura în condiţii egale, şi care au provocat daune uriaşe clubului.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga
Laporta, atac fără precedent la Bartomeu: "A ruinat Barcelona!" Care este noul plafon salarial
16/08/2021 LA 11:19
Liga
"Nu sunt bani!" Leo Messi și-a anunțat colegii de la Barcelona că pleacă de la echipă pe WhatsApp
12/08/2021 LA 17:59