Minutul 90. Messi era față-n față cu portarul Raul Valbuena de la Albacete în acea seară de pe Camp Nou. Au trecut exact 15 ani de la acel 1 mai 2015 care reprezintă un moment important în fotbalul mondial. În acea seară, Messi marca primul gol în tricoul blaugrana cu un lob după o pasă minunată, cum se putea altfel, de la Ronaldinho. Era ultimul gol al victoriei cu 2-0 a catalanilor. Lionel Messi debutase în tricoul Barcelonei pe 16 octombrie 2004 când l-a înlocuit pentru câteva minute pe Samuel Etoo. Este începutul unei ere la Barcelona și pentru fotbalul mondial.

Recordurile lui Messi

Premier League
OFICIAL - James Rodriguez, adio Everton! Transfer total neașteptat pentru fostul star al lui Real
ACUM 9 ORE
După acest gol, Barcelona s-a transformat în locul de joacă al unui fotbalist uriaș. Messi a reușit în 15 ani să calce în picioare multe recorduri. În 718 meciuri, argentinianul crescut la La Masia a reușit să marcheze 627 de goluri. În 5 din cei 15 ani pe Camp Nou, Messi a avut mai multe goluri decât meciuri în tricoul blaugrana.

Slideshow

Lionel Messi dorit de Inter

9 imagini

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Ligue 1
E sau nu Messi accidentat? Precedentul periculos care pune sub semnul întrebării anunțul lui PSG
ACUM 12 ORE
Liga
Primul antrenor care îi întoarce spatele Barcelonei: "E amuzant pentru voi, nu și pentru mine"
ACUM 15 ORE